Mugen_ Kilopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 845 24 Kasım 2022 #1 Merhaba, kısa süre önceki indirimden şunu aldım Amazon.com.tr Ürün sıkıntısız çalışıyor ama kulağımı yanına götürdüğümde yüksek frekans sesi gibi bir ses geliyor. Şunun gibi ama çok daha kısık -> Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normalde kullanırken duyduğum bir şey yok. Acaba bu ses normal midir veya bir sıkıntı var mıdır bir sorayım dedim. PS önemli sonuçta.
Merhaba, kısa süre önceki indirimden şunu aldım Amazon.com.tr Ürün sıkıntısız çalışıyor ama kulağımı yanına götürdüğümde yüksek frekans sesi gibi bir ses geliyor. Şunun gibi ama çok daha kısık -> Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Normalde kullanırken duyduğum bir şey yok. Acaba bu ses normal midir veya bir sıkıntı var mıdır bir sorayım dedim. PS önemli sonuçta.
4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 24 Kasım 2022 #2 Bobin cızırtısıdır büyük ihtimalle. Cızırtının bir zararı yok.