En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
FSP'nin aynısı var bende. Gayet memnunum. Ryzen 5 3600, XFX 5700XT THICC III sistemde kullanıyorum. Yaklaşık iki üç senedir sıkıntı çıkarmadı. Coil whine sesi yok bende sanırım hiç duymadım.
High Power ile ilgil bilgim yok ama PSU tier list vardı burada. Araştırabilirsiniz.
FSP'nin aynısı var bende. Gayet memnunum. Ryzen 5 3600, XFX 5700XT THICC III sistemde kullanıyorum. Yaklaşık iki üç senedir sıkıntı çıkarmadı. Coil whine sesi yok bende sanırım hiç duymadım.
High Power ile ilgil bilgim yok ama PSU tier list vardı burada. Araştırabilirsiniz.
Gaming mouse, klavye, kulaklık, mouse pad modelleri, bilgisayar toplama hizmeti, en son model ekran kartı, anakart, SSD, ram, bilgisayar kasası ve diğer bilgisayar bileşenleri Türk oyuncuların tercihi QP Bilişim'de.