Merhaba RX 6900 XT ekran kartım için 2. el PSU bakıyordum. Bu 2 modeli buldum. Sizce iyi mi? Markaları kötü müdür yoksa? Modellerin fotoğrafları aşağıda.
Merhaba RX 6900 XT ekran kartım için 2. el PSU bakıyordum. Bu 2 modeli buldum. Sizce iyi mi? Markaları kötü müdür yoksa? Modellerin fotoğrafları aşağıda.
6900 XT gibi güç pikleri yüksek bir kart ile iki modeli de tercih etmek pek de sağlıklı olmaz. Ikisi de hem multi rail (misal High Power 4 kanal ve kanal başı 30A/360W olarak etiketlenmiş) hem de biraz yaşlı modeller. Anlık piklerde, rail paylaşımı düzgün yapılsa bile OCP'nin tetiklenip de PSU'nun kapanması olası.
6900 XT gibi güç pikleri yüksek bir kart ile iki modeli de tercih etmek pek de sağlıklı olmaz. Ikisi de hem multi rail (misal High Power 4 kanal ve kanal başı 30A/360W olarak etiketlenmiş) hem de biraz yaşlı modeller. Anlık piklerde, rail paylaşımı düzgün yapılsa bile Ocp'nin tetiklenip de PSU'nun kapanması olası.
850W düzgün bir model bakmanız iyi olur. İkinci ellere şöyle bir baktım fakat makul fiyatlı bir ürün pek de yok gibi. Bir 10 gün kadar önce, Delta 850LB modelinin sıfırı 2800 TL seviyesindeydi ki şimdi fiyatı uçmuş, yine bu modelin şu anda ikinci elde kapalı kutu 3500 TL dolaylarında ilanları da var.
2500 veya 3000 TL gibi bir miktarı gözden çıkarıp indirim ya da ilan kovalamak gerekiyor sanırım.
850W düzgün bir model bakmanız iyi olur. İkinci ellere şöyle bir baktım fakat makul fiyatlı bir ürün pek de yok gibi. Bir 10 gün kadar önce, Delta 850LB modelinin sıfırı 2800 TL seviyesindeydi ki şimdi fiyatı uçmuş, yine bu modelin şu anda ikinci elde kapalı kutu 3500 TL dolaylarında ilanları da var.
2500 veya 3000 TL gibi bir miktarı gözden çıkarıp indirim ya da ilan kovalamak gerekiyor sanırım.