Çözüldü High Sierra GTX 1080 tanıtma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fioness

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar.
High Sierra kurulumunu başarılı bir şekilde yaptım. Şu an da yaşadığım tek problem ekran kartımın 5MB olarak gözükmesi. Bunun için ne yüklemem gerekiyor?
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • ASUS TUF B450M.
  • Gigabyte Aorus GTX1080.
  • Kingston HyperX 8 GB 3000MHz CL15.

Çözüm

Clover > Settings > Graphics > use Nvidia Web Drivers seçeneğini işaretle. Boot Arguments'da "nv_disable=1" olmadığından emin ol.
Web Driver'ı indirdim. Kurulum için tıkladığımda Mac OS X version is not compatible diyor.
İnternette biraz araştırdım ve karşıma Terminale bu kodu yazmam gerektiği yazıyordu.
Kod:
bash <(curl -s https://vulgo.github.io/webdriver) 387.10.10.10.40.113
Yazdım. İndirme tamamlandı. Yeniden başlattım. Hala 5MB olarak gözüküyor. Web Driver'ı tekrar yüklemeye çalıştım aynı hata ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Clover > Settings > Graphics > use Nvidia Web Drivers seçeneğini işaretle. Boot Arguments'da "nv_disable=1" olmadığından emin ol.

Çözüm
Options---> Graphic--->Use Nvidia Web drivers seçeneğini işaretledim ve şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
Ekran Resmi 2020-05-27 13.04.31.png

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı