3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Ekim 2023 #1 Merhaba, dün laptopuma High Sierra yükledim. Ardından Steam'i indirdiğimde ve açtığımda siyah ekran problemiyle karşılaştım. Yani Steam açıldığında otomatik açılan pencerelerin hepsi siyah. Bu konuda yardımcı olur musunuz diyecektim. :3
Merhaba, dün laptopuma High Sierra yükledim. Ardından Steam'i indirdiğimde ve açtığımda siyah ekran problemiyle karşılaştım. Yani Steam açıldığında otomatik açılan pencerelerin hepsi siyah. Bu konuda yardımcı olur musunuz diyecektim. :3
Palm1ye Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 143 4 Ekim 2023 #2 Redditteki bir posta göre; Terminal'i açıp şunu girin; Kod:Panoya kopyala open -steam --args -vgui Daha sonra Ayarlar>Hesap>Beta Katılımları>Değiştir diyip "Steam Beta Update"i seçin ve yeniden başlatın. Update tamamlandıktan sonra Etkinlik Monitör'ünden Steam'i kapatın İlgili link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Redditteki bir posta göre; Terminal'i açıp şunu girin; Kod:Panoya kopyala open -steam --args -vgui Daha sonra Ayarlar>Hesap>Beta Katılımları>Değiştir diyip "Steam Beta Update"i seçin ve yeniden başlatın. Update tamamlandıktan sonra Etkinlik Monitör'ünden Steam'i kapatın İlgili link; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.942 Makaleler 19 Çözümler 71 11 Aralık 2023 #3 İşe yaradı mı acaba? Artı 0 Eksi