NVIDIA web driver kurduktan sonra görseldeki hatayı almaya başladım. clearnvram yapınca NVIDIA web driver devre dışı kalıyor. Tekrar seçince de hatayla karşılaşıyorum.
Attığım EFI'yi kullanmaya devam edin, ufak bir ayarı değiştirip tekrar config atacağım. Yeni atacağım configi EFI'ye atıp tekrar sistemi açın ve Reset NVRAM yapmayı unutmayın.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Atılan Drive linkinde öyle görüntülenmiyor. Dediğim gibi yanlış Config denenilmiş zaten. Config'in sana ait olduğunu söyledim fakat yanlış yapmışsın, nasıl yanlış yaparsın demedim, sakin ol. String olarak ismini eklediğin için etiketlemiştim.
-
Konu sahibi, sistemi açabildidğiniz şu anki Config'i paylaşır mısınız?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Monitorlerin hepsi DVI ile mi bagli? Direkt DVI mı yoksa dönüştürücü var mı?
www.mediafire.com
Monitorlerin hepsi DVI ile mi bagli? Direkt DVI mı yoksa dönüştürücü var mı?
VGA sorun yaratır. Mümkünse dönüştürücü kullanmayın. Direkt DVI/DP/HDMI ile denemeye çalışın mümkünse. Öyle bir imkanım yok derseniz de Sierra'ya kadar desteği vardı sanırım dönüştürücü vb. türevlerin fakat HS bile eski bir sürümken, Sierra daha da eskiye geçmek olacaktır.
VGA sorun yaratır. Mümkünse dönüştürücü kullanmayın. Direkt DVI/DP/HDMI ile denemeye çalışın mümkünse. Öyle bir imkanım yok derseniz de Sierra'ya kadar desteği vardı sanırım dönüştürücü vb. türevlerin fakat HS bile eski bir sürümken, sierra daha da eskiye geçmek olacaktır.
Attığım EFI'yi kullanmaya devam edin, ufak bir ayarı değiştirip tekrar config atacağım. Yeni atacağım configi EFI'ye atıp tekrar sistemi açın ve Reset NVRAM yapmayı unutmayın.
Attığım EFI'yi kullanmaya devam edin, ufak bir ayarı değiştirip tekrar Config atacağım. Yeni atacağım Config'i EFI'ye atıp tekrar sistemi açın ve reset NVRAM yapmayı unutmayın.
VGA sorun yaratır. Mümkünse dönüştürücü kullanmayın. Direkt DVI/DP/HDMI ile denemeye çalışın mümkünse. Öyle bir imkanım yok derseniz de Sierra'ya kadar desteği vardı sanırım dönüştürücü vb. türevlerin fakat HS bile eski bir sürümken, Sierra daha da eskiye geçmek olacaktır.
Attığım EFI'yi kullanmaya devam edin, ufak bir ayarı değiştirip tekrar Config atacağım. Yeni atacağım Config'i EFI'ye atıp tekrar sistemi açın ve reset NVRAM yapmayı unutmayın.
Çok teşekkür ederim büyük ihtimal dönüştürücüden dolayı açılmıyordu. Bir süre High Sierra kullanıp sonradan Sierra geçip deneyeceğim. Sierra'da bu Config'i kullansam sorun olur mu?
Olmaz, kullanabilirsiniz. Uyumlu ekran kartı takarsanız Big Sur'a kadar da yolu var o configin. Monterey için SMBIOS yükseltmek gerekir. İkinci ekran çok önemli değilse bence sürüm düşürmeyin.