High Sierra "this version of macOS X is not supported on this platform" hatası

TenBead

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, şu anda bilgisayarımda Catalina var ama GTX1050 Ti kartımla uyumlu olmadığı için High Sierra yapmak isterken kurulum başlangıcında bu hatayı aldım EFI değiştirdim ama düzelmedi. Belki hepsinde problem olabilir bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
-no_compat_check Ekle boot argümanlarına.

Dostum çok bilmiyorum da nasıl ekleyeceğiz.

Dostum çok bilmiyorum da nasıl ekleyeceğiz.
ProperTree ile config'i açın sonra ise CTRL + F basıp boot-args yazın ve sonra Enter basın. Orada birkaç tane argüman olacak, onların yanına yazın sonra ise CTRL + S basıp çıkın.

ProperTree ile config'i açın sonra ise CTRL + F basıp boot-args yazın ve sonra Enter basın. Orada birkaç tane argüman olacak, onların yanına yazın sonra ise CTRL + S basıp çıkın.
Düzelmedi mağlesef

Config'e atmışım kafam karışmış boot argümanlarına derken biraz açar mısınız yani EFI'nin içinde boot dosyalarının hepsinemi.
Config dosyanızı atın, ben düzenleyeyim bari.

Config dosyanızı atın, ben düzenleyeyim bari.

Dostum gerek kalmadı Big Sur kurmaya karar verdim GTX1050 Ti çalışıyormuş buranın başka bir forumunda gördüm yardımların için sağ ol bir durum gerekirse ben rahatsız ederim sağ olasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…