Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Nisan 2021 #1 Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter.
Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 15 Nisan 2021 #2 Boranity dedi: Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz.
Boranity dedi: Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Nisan 2021 #3 ReloadingData dedi: Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kurmalıyım?
ReloadingData dedi: Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hangi sürümü kurmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 15 Nisan 2021 #4 Boranity dedi: Hangi sürümü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... İstediğin sürümü kur o karta destek yok. USB Wi-Fi adaptör alman gerek.
Boranity dedi: Hangi sürümü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... İstediğin sürümü kur o karta destek yok. USB Wi-Fi adaptör alman gerek.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 Boranity dedi: Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... ReloadingData dedi: Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hard Disk'lerimden birine önceden çalıştırdığımı not etmişim lakin kullandığım kext dosyalarını belirtmemişim.
Boranity dedi: Wi-Fi kartım bu şekilde. Wi-Fi'yi nasıl çalıştırabilirim? Qualcomm atheros AR956X Wireless network adapter. Genişletmek için tıkla... ReloadingData dedi: Desteklemiyor. Aynı kartı kullanıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hard Disk'lerimden birine önceden çalıştırdığımı not etmişim lakin kullandığım kext dosyalarını belirtmemişim.
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 15 Nisan 2021 #6 ReloadingData dedi: İstediğin sürümü kur o karta destek yok. USB Wi-Fi adaptör alman gerek. Genişletmek için tıkla... Ethernet olabilir mi? Daha ucuza gelebilir.
ReloadingData dedi: İstediğin sürümü kur o karta destek yok. USB Wi-Fi adaptör alman gerek. Genişletmek için tıkla... Ethernet olabilir mi? Daha ucuza gelebilir.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 15 Nisan 2021 #7 Onu bilmiyorum. USB Wi-Fi adaptör alması gerekecek.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #8 Etherneti kullanabiliyorsa illaki USB Wi-Fi almasına gerek yok. Ama Wi-Fi kullanılacak ise TP-Link Archer T3U ve TP-Link Archer T3U Plus modellerini öneririm. ReloadingData dedi: Onu bilmiyorum. USB Wi-Fi adaptör alması gerekecek. Genişletmek için tıkla... İllaki USB Wi-Fi alması gerekmiyor. İsterse şimdi bulunan dahili Wi-Fi kartını uyumlu olan başka bir Wi-Fi kartı ile değiştirebilir.
Etherneti kullanabiliyorsa illaki USB Wi-Fi almasına gerek yok. Ama Wi-Fi kullanılacak ise TP-Link Archer T3U ve TP-Link Archer T3U Plus modellerini öneririm. ReloadingData dedi: Onu bilmiyorum. USB Wi-Fi adaptör alması gerekecek. Genişletmek için tıkla... İllaki USB Wi-Fi alması gerekmiyor. İsterse şimdi bulunan dahili Wi-Fi kartını uyumlu olan başka bir Wi-Fi kartı ile değiştirebilir.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 15 Nisan 2021 #9 Yiğit Gençer dedi: Ethernet'i kullanabiliyorsa illaki USB Wi-Fi almasına gerek yok. Ama Wi-Fi kullanılacak ise TP-Link Archer T3U ve TP-Link Archer T3U Plus modellerini öneririm. İllaki USB Wi-Fi alması gerekmiyor. İsterse şimdi bulunan dahili Wi-Fi kartını uyumlu olan başka bir Wi-Fi kartı ile değiştirebilir. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartım Catalina ile uyumlu mudur? Farklı arkadaşlar Catalina'da Wi-Fi çalışır diyordu.
Yiğit Gençer dedi: Ethernet'i kullanabiliyorsa illaki USB Wi-Fi almasına gerek yok. Ama Wi-Fi kullanılacak ise TP-Link Archer T3U ve TP-Link Archer T3U Plus modellerini öneririm. İllaki USB Wi-Fi alması gerekmiyor. İsterse şimdi bulunan dahili Wi-Fi kartını uyumlu olan başka bir Wi-Fi kartı ile değiştirebilir. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kartım Catalina ile uyumlu mudur? Farklı arkadaşlar Catalina'da Wi-Fi çalışır diyordu.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 15 Nisan 2021 #10 Boranity dedi: Wi-Fi kartım Catalina ile uyumlu mudur? Farklı arkadaşlar Catalina'da Wi-Fi çalışır diyordu. Genişletmek için tıkla... Catalinada'da denedim çalışmıyor.
Boranity dedi: Wi-Fi kartım Catalina ile uyumlu mudur? Farklı arkadaşlar Catalina'da Wi-Fi çalışır diyordu. Genişletmek için tıkla... Catalinada'da denedim çalışmıyor.