Heartsbane Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 188 Çözümler 2 2 Ocak 2020 #1 Merhaba, High Sierra kurulu sesi hallettim fakat Wi-Fi'ye giremiyorum, hiçbir şekilde gözükmüyor. Sadece ethernet kablosu ile bağlantı sağlıyorum. Wi-Fi kartı şu: Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2020
Merhaba, High Sierra kurulu sesi hallettim fakat Wi-Fi'ye giremiyorum, hiçbir şekilde gözükmüyor. Sadece ethernet kablosu ile bağlantı sağlıyorum. Wi-Fi kartı şu:
Malik Saatçı Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 1.190 Çözümler 15 Yer Samandağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pratisyen Doktor 3 Ocak 2020 #2 WiFi kartınız nedir? Bu resimde tam ismi gözüken WiFi değil, Ethernet kartınız.
Heartsbane Hectopat Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 188 Çözümler 2 3 Ocak 2020 #3 Malik Saatçı dedi: WiFi kartınız nedir? Bu resimde tam ismi gözüken WiFi değil, Ethernet kartınız. Genişletmek için tıkla... Elimde böyle bir kart var . Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Malik Saatçı dedi: WiFi kartınız nedir? Bu resimde tam ismi gözüken WiFi değil, Ethernet kartınız. Genişletmek için tıkla... Elimde böyle bir kart var .