High Speed HDMI ile 165Hz alınır mı?

raidenqwe

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F - GIGBYTE RTX 4060 OC - 16 GB DDR5 RAM - CRUCIAL 1TB M.2 SSD - GIGABYTE A620M-H Anakart
Merhaba, benim HDMI kablomun üzerinde "high Speed HDMI" yazıyor. Bu kablo ile 165Hz alabilir miyim? Yoksa Ultra high Speed HDMI mı lazım?

Kablo çok önemli değil. Monitörün ve görüntü alacağın ekran kartı veya laptop ne?

HDMI 2.1 ile 165Hz alabiliyorum ben. Böyle bir sayı var mı kabloda? 2.0 olsa da 165 verir diye düşünüyorum ama emin değilim

HDMI 2.1 ile 165Hz alabiliyorum ben. Böyle bir sayı var mı kabloda? 2.0 olsa da 165 verir diye düşünüyorum ama emin değilim.

Üzerinde sayı yazmıyor sadece High Speed HDMI yazıyor.

Kablo çok önemli değil. Monitörün ve görüntü alacağın ekran kartı veya laptop ne?
monitör: Samsung Odyssey G3 24" 165hz 1ms, Laptop: Casper Excalibur G770

Üzerinde sayı yazmıyor sadece High Speed HDMI yazıyor.

monitör: Samsung Odyssey G3 24" 165hz 1ms, Laptop: Casper Excalibur G770
Monitörün üzerinde HDMI 1.4 var sadece, teorik olarak 144Hz'e kadar vermesi lazım fakat bazen pratikte onu bile vermeyebiliyor. Laptopun modeline göre üstündeki HDMI sürümü değişebilir ama en az 2.0 olacağını düşünüyorum, yine de monitörden dolayı 144Hz maksimum denilebilir.

peki displayport to hdmi çeviricisi alsam 165hz alabilirmiyim?

@raidenqwe Monitörünün üzerindeki DisplayPort sürümü yeterli fakat laptopundaki tam sürümü bilmiyorum. Laptopunun tam modeli hangisi? G770 modellerinin tonla farklı kodu var.
Her şey yetse bile dönüştürücüler biraz garip, o şekilde de çalışmayabilir ama istersen deneyebilirsin.

anladım sağolun peki hdmi 2.0 olan bir monitör öneriniz varmı? (165hz)

@raidenqwe Onun için ayrı konu açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…