High whey protein alınır mı?

• Konuyu başlatan cyros
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 576

cyros

Centipat
Daha fazla  
Whey protein almayı düşünüyorum. Cok bir para vermek de istemiyorum. Bu fiyata whey mi olur falan diyecekler. İllaki olacaktır, bu markanın gainerını kullanmıstım. 1 ayda 11 kg aldım işimi gördü sorun yaşamadım, kullanan falan varsa fikirlerini belirtirlerse cok memnun olurum. Onun haricinde düşük bütcede whey protein önerisi olan varsa yazarlarsa mutlu olurum. İyi sosyaller. (Tadı cok önemli değil cok kotu olmazsa sıkıntı yok önemli olan iş görmesi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam gerçekten fiyatı çok uygun 2 kilo ürün 700 lira servisi 10 liraya falan denk geliyordur sanırım ama gerçekten güvenemiyorum. Bende eğer gerçekten kanıtı olan varsa alacağım o derece çok ucuz. Bu arada 1 ayda 11 kilo alırken fazla kilo almaktan çatlaklar oluşmadı mı?

Alınır fiyat performans ürünü. https://proteinocean.com/fitness-paketi
Şöyle bir paket de mevcut.
ocean sormamıstım hocam. ama genede teşekkürler bunuda düşünücem.

Hocam gerçekten fiyatı çok uygun 2 kilo ürün 700 lira servisi 10 liraya falan denk geliyordur sanırım ama gerçekten güvenemiyorum. Bende eğer gerçekten kanıtı olan varsa alacağım o derece çok ucuz. Bu arada 1 ayda 11 kilo alırken fazla kilo almaktan çatlaklar oluşmadı mı?
yok, sorun olmadı.

zayıf oldugum için hic problem olmadı. Halen kilo almaya calısıyorum tekrar gainer cekicem büyük ihtimal alamıyorum.

Alternatif olarak attım hocam, bayağı iyi yorumlara sahip.
Lansman ürünü olarakta çok uygun fiyatlı şuan
Anladım. Bu harbiden iyimiş bunu düşünücem teşekkürler.

Yapay zekaya sorduğumda böyle diyor ve bunu inceleyen yabancı bir kanal yok mu acaba veya site?
1741518969308.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı