HighPower PSU ve Aerocool kasa nasıldır?

İlk önce bu Aerocool Cylon Rgb Usb3 Mini Tower Siyah (psu Yok) kasaya bakmıştım fakat hem Mini Tower bir kasa ve havalandırması kötü gibi gözüküyor. Ayrıca sıvı soğutma desteği yok, belki ileride sıvı soğutmaya geçme ihtimalim var. Kullandığım işlemci fanımın boyutu 124x124x28mm sığmama ihtimali var. Aerocool Cylon RGB Led USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Gaming Kasa AE-CYLN ise Kasa ile neredeyse aynı düşünülebilir. Ama daha önce yukko denilen siteden alışveriş yapmadım emin olamadım.
Yukko güvenilirdir, sıkıntı çıkarmazlar.
 
Son düzenleme:
GTX 970 ekran kartına sahibim.

İşlemcim : İ5 4460 sizce işlemciyi RYZEN 3000 serisine yükseltmeme değer mi?

Ve bu yükseltme konusunda arada kaldım. Bir sene sonra DDR5’ler ve AMD’nin yeni yongası çıkacak diye yükseltmek de istemiyorum sizce ne yapmalıyım? Bana acil bir yardım edin beynim yanacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 ekran kartına sahibim

İşlemcim : İ5 4460 sizce işlemciyi RYZEN 3000 serisine yükseltmeme değer mi!

ve bu yükseltme konusunda arada kaldım bir sene sonra DDR5’ler ve AMD’nin yeni yongası çıkacak diye yükseltmek de istemiyorum sizce ne yapmalıyım bana acil bir yardım edin beynim yanacak
Yükseltme istemenizin sebebi yetersiz gelmesi mi? Eğer ciddi bir durum söz konusu değil ise AMD'nin yeni çıkıcak yongasını bekleyebilirsiniz.
 
Yükseltme bana göre ihtiyaç olduğu zaman yapılır, mesela ben RX 570 almayı düşünüyorum. Fakat PSU yetersiz, sırf bu yüzden yeni PSU alıcağım. Vatandan aldığım işlemci soğutucusu (kule tipi) fazla büyük geldiği için Mini Tower kasama PSU ile beraberinde Kasada alacağım. Gereği yoksa yükseltme yapmanızı tavsiye etmem, yok işlemciyi almaya kararlıyım dersen alabilirsin.
Yani sistemin bir sorunu yok sadece yükseltme amaçlı diye düşünüyorum ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı