Hikaye anlatımı iyi olan oyun önerisi

whynotwp

Yoctopat
Daha fazla  
Son zamanlarda bayağı oyun yokluğuna girdim. Oyunlarda hikâye anlatımına çok önem veriyorum. Hikâye anlatımı iyi olan, makul fiyatlı oyunlar önerir misiniz? Türü önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda bayağı oyun yokluğuna girdim. Oyunlarda hikâye anlatımına çok önem veriyorum. Hikâye anlatımı iyi olan, makul fiyatlı oyunlar önerir misiniz? Türü önemli değil.
Yakuza 0 ile başlayıp, tüm seriye bakın derim. Microsoft Store'da beleş fiyattalar.
Ana hikaye anlatımları, prodiksiyonları gayet başarılı ve kaliteli. Tabi 3 farklı prodiksiyon türleri var: Sinematik, seslendirmeli oyun içi, seslendirmesiz oyun içi.
Ana hikaye komple seslendirme dolu oluyor ama yan görevler seslendirmesiz.

Öneriler için teşekkürler ama açıkçası yakuzanın teması çok hoşuma gitmiyor Mafia serisini de bitirdim.

Metro serisi.

Öneriler için teşekkürler ama açıkçası yakuzanın teması çok hoşuma gitmiyor Mafia serisini de bitirdim.
-Kingdom Come Deliverance ikilisi olabilir.
Sinematik anlatımı cidden iyi bir oyun.

-Baldur's Gate 3'te aynı şekilde prodiksiyonu iyidir.

-Prodiksiyonu kötü olsada diyaloglar olarak taş gibi olan: Dragon Age Origins var.
Witcher 3 filan yanında sönük kalır.

metro serisine bakmadım iyi oldu önerdiğiniz

Baldur's Gate oynayacağım listemde ama hala daha fazla oyun önerisine açığım çok uzun oyunlar oynamak istemiyorum RDR2 gibi mümkünse direk hikaye üzerinden gitsin A Plague Tale gibi

Metal Gear Solid Delta.
playstation alınca girmek istediğim bir oyun serisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…