A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 4 Ekim 2019 #1 Merhaba. Hikaye bazlı bir oyun arıyorum. Hani şu seçimlerimize göre ilerleyen oyunlar varya onlardan? Intel Pentium P6200 2.13GHz 4 GB DDR3 RAM Ekran kartı yok sanal Intel HD Grapichs Bilgisayar iyi değil var mı böyle bir oyun? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2019
Merhaba. Hikaye bazlı bir oyun arıyorum. Hani şu seçimlerimize göre ilerleyen oyunlar varya onlardan? Intel Pentium P6200 2.13GHz 4 GB DDR3 RAM Ekran kartı yok sanal Intel HD Grapichs Bilgisayar iyi değil var mı böyle bir oyun?
Baldi Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2019 #2 Ben canım sıkıldıkça prison architect oynuyorum sarıyor☺
Baldi Hectopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2019 #4 Ha bir de mount and blade
S Shaycrom Decapat Katılım 15 Ocak 2019 Mesajlar 271 Çözümler 1 Yer Steam Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2019 #5 Baldi dedi: Ha bir de mount and blade Genişletmek için tıkla... Arkadaş hikaye bazlı oyun istemiş ancak önerdiğiniz oyunların hikayeli olmakla yakından uzaktan alakası yok. prison architect bir simülasyon oyunu, M&B Warband ise yine hikayeli bir oyun değil. ali545452 dedi: Merhaba. Hikaye bazlı bir oyun arıyorum. Hani şu seçimlerimize göre ilerleyen oyunlar varya onlardan? Intel Pentium P6200 2.13GHz 4 GB DDR3 RAM Ekran kartı yok sanal Intel HD Grapichs Bilgisayar iyi değil var mı böyle bir oyun? Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyun olarak beni derinden etkileyen Assassin's Creed serisini öneririm. Ayrıca "Metro" Serisi de müthiştir.
Baldi dedi: Ha bir de mount and blade Genişletmek için tıkla... Arkadaş hikaye bazlı oyun istemiş ancak önerdiğiniz oyunların hikayeli olmakla yakından uzaktan alakası yok. prison architect bir simülasyon oyunu, M&B Warband ise yine hikayeli bir oyun değil. ali545452 dedi: Merhaba. Hikaye bazlı bir oyun arıyorum. Hani şu seçimlerimize göre ilerleyen oyunlar varya onlardan? Intel Pentium P6200 2.13GHz 4 GB DDR3 RAM Ekran kartı yok sanal Intel HD Grapichs Bilgisayar iyi değil var mı böyle bir oyun? Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyun olarak beni derinden etkileyen Assassin's Creed serisini öneririm. Ayrıca "Metro" Serisi de müthiştir.