Hikaye İçin Hangi AC Valhalla Sürümü Alınmalı?

Nocturama

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, Epic Games’de kuponla AC Valhalla Standart Edition 163 TL’ye geliyor ancak hangi Edition alınmalı ona karar veremedim. Kılıçtır, kostümdür falan umrumda değil. Sadece ekstra hikayelerden geri kalmak istemiyorum çünkü önceki kuponla AC Odyssey aldığımda hikayenin sonuna kadar Atlantis'e gitmek istemiştim, ama o da ne, Ubisoft onu 130 TL'den Expansion Story olarak koyduğundan oynayamadım. Valhalla’da da sanırsam Asgard var ve başıma aynı şeyin gelmesini istemiyorum. Alan arkadaşlar varsa bir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik Standard versiyonu aldığında tüm hikaye bazlı görevlere ulaşabiliyorsun. Önümüzdeki aylarda oyuna 2 büyük ek paket gelecek. Bunlar yeni hikaye ve yeni bölgeler ekleyecek bunun için ya season pass ya da direk Gold versiyon olanı alman gerekiyor. Ben kendim Standart versiyon aldım yaz geldiğinde bu büyük ek paketler eklendiğinde season ass indirimle almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyundaki tüm adalar Standart Edition 'da mevcut mu ?
-Norway
-England
-Vinland
-Asgard
-Jotunheim..

Atlantis içimde ukte kalmıştı. Bu seferde asgarda gidilmese almayacaktım oyunu çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…