Hikaye modlu oyun önerisi

Kayra16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın arkadaşlarla oynanacak veya story modlu olan güzel oyunlar önerirseniz sevinirim. Klasiklerden de olur yeni de olur fark etmez. LoL falan önermeyin. 2 3 ay oynayıp bırakmak istiyorum:D

Detroit, Hitman 1, 2, 3, God of War ve Ragnarok, Resident Evil, Spider-Man Remastered, Uncharted Kayıp Miras ve Eskilerden CoD Modern Warfare çok hoşuma giderdi ama yeni remake falan çıkmış onları bilmiyorum.

Arkadaşlar yazın arkadaşlarla oynanacak veya story modlu olan güzel oyunlar önerirseniz sevinirim. Klasiklerden de olur yeni de olur fark etmez. LoL falan önermeyin. 2 3 ay oynayıp bırakmak istiyorum:D
Dying light serisini deneyebilirsin hikaye aşırı uzun değil 2 oyundada ama hikaye modunu arkadaşlarınla oynayabilirsin.

raft, the forest 1 ve 2, repo, escape the backrooms, dying light 1 2 ve the beast (22 ağustosta çıkacak) , content warning

Undertale dene zaten ucuz o bitince Deltarune 1+2 oynarsın o ücretsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı