Hikaye modu iyi olan oyun önerisi

SafakGuler

Megapat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım. Bu zaman kadar oynadığım en iyi hikayeli oyun Mafia 2 diyebilirim ve tabii COD'un MW serisini de oynayabildim eski bilgisayarımda. Şimdiki bilgisayarım;

İşlemci: G4560
Ekran kartı: Rx 570
RAM: 8 GB

Şimdiki sistemin bu internetim hep pingli olduğundan rekabetçi LOL CS:GO,PUBG gibi oyunları sevsem de çok ping olduğu için oynayamıyorum. Böyle güzel bir hikaye modlu oyun önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hikaye modu iyi oyun istiyorsan Witcher 3 oyna.Oyunun 7 senaristi vardı. Mükemmel bir hikaye, combat sistemi , açık dünya , seçimlerin oyunu değiştirmesi, mükemmel yan görevler , harika karakterler, mükemmel grafikler.... Daha ne olsun? Son 10 yılın en iyi oyunu. Kimilerine görede gelmiş geçmiş en iyi oyun.

Witcher 3ü eve onu indircegim fakat öncesinde 1ve 2 var 1.ci oyundaki grafikler falan çok kötü 2'denmi başliyim ?

@SafakGuler 1.oyundan başlayın. Grafiği size göre kötü olsa da hikayesi çok iyi. The Witcher evreni için üç oyunu da oynayın.
Hikayeli oyun önerisi olarak da Heavy Rain, Dying Light, Portal 1-2, Metro serisi, L.A Noire, Subnatucia, S.O.M.A, BioShock serisi, Resident Evil 7, Resident Evil 2, Far Cry 3, Fahrenheit, Life is Strange 1-2 ve Life is Strange Beform the Storm öneririm.

Detroit Become Human , Beyond Two Souls , L.A Noire, Fahreneit , The Last Of Us aklıma gelenler bunlar iyi oyunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…