Hikaye oyunu önerisi

AIZENSOSUKE0

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimdeki çöp bir laptopla GeForce NOW üzerinden oyun oynamak istiyorum. Belirli bir bütçem var, Witcher 3 ve Detroit'i almayı düşünüyorum, 300-400 TL arası param kalıyor. Güzel bir oyun önerebilir misiniz? Gameplay'i ve hikayesi güzel olmalı. Ayrıca GeForce NOW'da olmasına dikkat ederseniz sevinirim.

Witcher 3 + DLC Paketlerini alabilirsin direkt.
Vampyr var ben hikayesini sevmiştim ve oynanışı da sarmıştı ama Türkçe değil.
Yani, Geforce Now çok kısıtlı. Benim de bilgisayarım kötü bu yüzden Geforce Now almıştım ama kütüphanesi kısıtlı olduğundan bir şey oynayamıyorsun. Boosteroid aldım daha geniş kütüphanesi var kalitesi düşük pingden dolayı ama sarıyor yine de arada bir takılıyor sadece.
Üzerine biraz para koyup God of War veya RDR2 alıp gelecek ay Boosteroide geçip orada oynamanı öneririm. Oyunları Nays üzerinden satın alırsan 50TL'ye kadar %10 indirim veriyor.

Witcher 3 + DLC Paketlerini alabilirsin direkt.
Vampyr var ben hikayesini sevmiştim ve oynanışı da sarmıştı ama Türkçe değil.
Yani, Geforce Now çok kısıtlı. Benim de bilgisayarım kötü bu yüzden Geforce Now almıştım ama kütüphanesi kısıtlı olduğundan bir şey oynayamıyorsun. Boosteroid aldım daha geniş kütüphanesi var kalitesi düşük pingden dolayı ama sarıyor yine de arada bir takılıyor sadece.
Üzerine biraz para koyup God of War veya RDR2 alıp gelecek ay Boosteroide geçip orada oynamanı öneririm. Oyunları Nays üzerinden satın alırsan 50TL'ye kadar %10 indirim veriyor.
Teşekkür ederim boostreoidi araştıracağım ❤️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı