Hikaye tabanlı oyun önerisi

The Walking Dead oynadın mı? Ben kaç kez bitirdim hala sıkılmadan oynuyorum.

Hiç sarmadı, hele ki o optimizasyon ve fps problemleri beni tümden bezdirdi. Bir türlü devam edemedim oyuna.
Far cry 3 hikaye ve oynanış da çok yeni olmasa da güzeldir. Bana göre yeri çok ayrıdır, oynamadiysan tavsiye ederim.

Far Cry 3'ü oynadım. Geri kalanları oynamadım kötü diye. 4 ve 5 vs.

The Walking Dead oynadın mı? Ben kaç kez bitirdim hala sıkılmadan oynuyorum.

Evet, fazla devam edemedim ne yazık ki.

Deathloop için çok kötü oyun diyorlar bu yüzden hiç bakmadım bile. Bunun dışında Darksiders dışında hepsini oynadım. Darksiders serisinin hikayesi ve oynanışı nasıl?
Deathloop'a kim çok kötü demiş hocam oyunun kendisi çok iyi fakat optimizasyon problemleri var ve bazılarında durmadan crash veriyormuş user score'u ondan düşük.

Darksiders 1-2'nin oynanışı eski god of warlara benziyor 3'te biraz daha kendine özgü ve soulslike gibi tabi yine hızlı oynanış. Mahşerin dört atlısını oynuyorsunuz 1. oyunda War 2. oyunda Death 3. oyunda Fury.

Eski bir seridir ama Dishonored serisi de bencr guzel hikaye anlaminda. Crysis serisini siddetli onerirdim fakat zaten oynamissin.

Deathloop'a bakma zamanı gelmiş o zaman. Dishonored serisini bayılarak bitirmiştim bu da öyle olur umarım. Darksiders serisindeki hikaye peki Dark Souls gibi çok kopuk mu? Yani düz kesip sadece ilerliyor muyuz yoksa sinematik sahneleri vs var mı? Darksiders serisi hoşuma gitti indirilecek listeme ekledim.
Eski bir seridir ama Dishonored serisi de bencr guzel hikaye anlaminda. Crysis serisini siddetli onerirdim fakat zaten oynamissin.

Dishonored serisini herhalde 2-3 kere bitirmişimdir. Çok güzel oyundu.

Dishonored serisini seviyorsanız bence deathloopu onlardan bile çok seviceksiniz eşsiz bir oyun kesinlikle. Oyun inanılmaz dizayn edilmiş görünce hemen Dishonored'ın silahlısı deyip geçmemek lazım.

Darksidersta hikaye arasahneler ile destekleniyor hocam Souls serisi gibi Lore olarak kalmıyor

Son düzenleme:

Her ikisini de deneyeceğim. Darksiders'in öyle olması beni sevindirdi. Dark Souls gibi Lore kalsaydı adım atmayaktım. Dark Souls ne kadar güzel olsa da hikaye anlatımı çok sönük kalıyordu. Bu arada Darksiders serinin hepsi birbiri ile bağlantılı mı?

Bağlantılı. 1-2 Aynı zaman diliminde geçiyor.

Disco elysium güzel grafikli sayılmaz ama görsel tarzı hoşuma gidiyor hikaye desen zaten var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…