Hikaye tabanlı oyun önerisi

kinqdom12

Hectopat
Artık Online oyunlardan ve bilindik oyunlardan sıkılmaya başladım. Hikayesi içine sürükleyecek oyun arıyorum ama bulamadım güzel oyun önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
kafanızda bir tema varmı?

Red Dead Redemption, Witcher 3

RDR olabilir ama şu anda W3 o fiyatı hak etmiyor ama uygunken aldıysanız oynanabilir onun yerine alternatif olarak Detroit Batman'ın 3 oyunu God of War veya ypberpunk 2077 olabilir.

Artık Online oyunlardan ve bilindik oyunlardan sıkılmaya başladım. Hikayesi içine sürükleyecek oyun arıyorum ama bulamadım güzel oyun önerebilir misiniz?
Burda hemen herkes aynı bilindik oyunları önerecek sana. W3, rdr2, uncharted 4, gow, resident evil, cp2077 vs. Ben biraz farklı bir şey önereyim. Tür-grafik takıntın yoksa, ben sağlam hikaye istiyorum diyorsan ryujinx emu ile Xenoblade chronicles definitive edition oyna. Sadece başta biraz sabretmen gerekecek. Oyunun başında bi mağara görevi var, o mağaradan çıkanaca sabret. Bunu diyorum çünkü ben 3 kere başladım biraz oynadım bıraktım. 4.başlamamda ilkin birkaç ufak yan görev ve keşif yapıp azcık level aldıktan sonra ana göreve gittim, oyun beni bi mağaraya yönlendirdi. Mağarayı tamamlayıp çıktığım gibi oyun bi başladı ondan sonra bırakamadım.

İkinci önerim illa pc olsun dersen Mass Effect Legendary Edition.

Road 96’yı öneririm. Hem çok ucuz hem aşırı güzel bir oyun.

Önerdiğiniz oyunlar için çok teşekkür ederim ancak benim için kötü olan durum hepsini oynayıp bitirmiş olmam bir tek Xenoblade'yi oynamadım şu anda Batman Arkham Knight oynuyorum ve bitmek üzere bittiği zaman dediğin oyuna başlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…