Hikaye tabanlı oyun önerisi

blackratos1

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda oynayabileceğimiz hikaye tabanlı bir oyun kaldı mı? Bilgisayarı açtığımda sanki boşluktayım (oyun konusunda). 2018 oyunlarına bakıyorum hikayesi güzel veya grafikleri mükemmel olan oyunlar hep PS4'te. PS4'teki oyunlar seviyesinde bir oyun yok mu? Siz ne oynuyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarda oynayabileceğimiz hikaye tabanlı bir oyun kaldı mı? Bilgisayarı açtığımda sanki boşluktayım (oyun konusunda). 2018 oyunlarına bakıyorum hikayesi güzel veya grafikleri mükemmel olan oyunlar hep PS4'te. PS4'teki oyunlar seviyesinde bir oyun yok mu? Siz ne oynuyorsunuz?
Watch Dogs,Quantum Break,S.T.A.L.K.E.R serisi,METRO serisi,Bioshock serisi,Hitman Absolution,Witcher serisi,Call of Duty:Modern Warfare serisi.

Benim en sevdiğim hikaye tabanlı oyun Mafia 2'dir. Herkese öneririm türkçe yamayı yükleyip öyle oynayın.

Metro exodus dört gözle bekliyorum. Call Of Duty serisini oynadım,Bioshock,Hitman,Witcher(Çok güzel) bitirdim. Watch Dogs ısınamadım. Teşekkür ederim yorumun için.
Teşekkür ederim yorumun için oynadım belkide bu yüzden boşlukta hissediyorum :)

Metro exodus dört gözle bekliyorum. Call Of Duty serisini oynadım,Bioshock,Hitman,Witcher(Çok güzel) bitirdim. Watch Dogs ısınamadım. Teşekkür ederim yorumun için.
önemli değil ne demek :).Senin de oynamadığın hikayeli oyun kalmamış:D.Multiplayer olarak Overwatch öneririm.

Benim en sevdiğim hikaye tabanlı oyun Mafia 2'dir. Herkese öneririm türkçe yamayı yükleyip öyle oynayın.
Mafia 2,Mafia 1 çoook güzel oyunlardı.Bitirmiştim ingilizcem iyi olmadığı için tekrar yükledim türkçe yamasıyla oynadım cidden güzel oyun. Teşekkürler yorumun için.
önemli değil ne demek :).Senin de oynamadığın hikayeli oyun kalmamış:D.Multiplayer olarak Overwatch öneririm.
6 Kasım bekliyorum :).
Witcher 3 GOTY - Metro serisi, Batman serisine bakabilirsin.
Witcher 3 çok zevkliydi bitmesin istedim ama herşey gibi o da bitti :). Batman seriside güzeldi. Metro exodus bekliyorum dört gözle. Yorumun için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı