Arkadaşlar bilgisayarda oynayabileceğimiz hikaye tabanlı bir oyun kaldı mı? Bilgisayarı açtığımda sanki boşluktayım (oyun konusunda). 2018 oyunlarına bakıyorum hikayesi güzel veya grafikleri mükemmel olan oyunlar hep PS4'te. PS4'teki oyunlar seviyesinde bir oyun yok mu? Siz ne oynuyorsunuz?
Arkadaşlar bilgisayarda oynayabileceğimiz hikaye tabanlı bir oyun kaldı mı? Bilgisayarı açtığımda sanki boşluktayım (oyun konusunda). 2018 oyunlarına bakıyorum hikayesi güzel veya grafikleri mükemmel olan oyunlar hep PS4'te. PS4'teki oyunlar seviyesinde bir oyun yok mu? Siz ne oynuyorsunuz?
Metro exodus dört gözle bekliyorum. Call Of Duty serisini oynadım,Bioshock,Hitman,Witcher(Çok güzel) bitirdim. Watch Dogs ısınamadım. Teşekkür ederim yorumun için.
Teşekkür ederim yorumun için oynadım belkide bu yüzden boşlukta hissediyorum
Mafia 2,Mafia 1 çoook güzel oyunlardı.Bitirmiştim ingilizcem iyi olmadığı için tekrar yükledim türkçe yamasıyla oynadım cidden güzel oyun. Teşekkürler yorumun için.
Witcher 3 çok zevkliydi bitmesin istedim ama herşey gibi o da bitti . Batman seriside güzeldi. Metro exodus bekliyorum dört gözle. Yorumun için teşekkürler.