F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 4 Kasım 2018 #21 blackratos1 dedi: Evet Genişletmek için tıkla... İngilizcen sağlam olmalı türkçe yaması var mı?
B blackratos1 Megapat Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2018 #22 fast motion dedi: İngilizcen sağlam olmalı türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz oyunların türkçe yaması geç çıktığından abimle oynuyorum onun ingilizcesi sağlam. Türkçe yaması da çıkacak az kaldı o zaman yine oynayacam .
fast motion dedi: İngilizcen sağlam olmalı türkçe yaması var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz oyunların türkçe yaması geç çıktığından abimle oynuyorum onun ingilizcesi sağlam. Türkçe yaması da çıkacak az kaldı o zaman yine oynayacam .
F fast motion Kilopat Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 596 Çözümler 1 4 Kasım 2018 #23 blackratos1 dedi: Bu tarz oyunların türkçe yaması geç çıktığından abimle oynuyorum onun ingilizcesi sağlam. Türkçe yaması da çıkacak az kaldı o zaman yine oynayacam . Genişletmek için tıkla... Evet test aşamasında şu an yama ben de onu takip ediyorum .
blackratos1 dedi: Bu tarz oyunların türkçe yaması geç çıktığından abimle oynuyorum onun ingilizcesi sağlam. Türkçe yaması da çıkacak az kaldı o zaman yine oynayacam . Genişletmek için tıkla... Evet test aşamasında şu an yama ben de onu takip ediyorum .