3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar biliyorum biraz tuhaf bir istek yine de Word tarzı, not defteri, Note++ gibi uygulamalar olmadan önerilerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2022
Arkadaşlar biliyorum biraz tuhaf bir istek yine de Word tarzı, not defteri, Note++ gibi uygulamalar olmadan önerilerinize açığım.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2022 #2 Paintte yazı yazıp sonra renklendire bilirsin bence.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 22 Mayıs 2022 #3 Silinen üye dedi: Arkadaşlar biliyorum biraz tuhaf bir istek yine de Word tarzı, not defteri, Note++ gibi uygulamalar olmadan önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Wattpad adlı bir site vardı galiba hem hikaye yazabiliyordunuz hem de başka kişilerin yazdığı hikayeleri okuyabiliyorsunuz.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar biliyorum biraz tuhaf bir istek yine de Word tarzı, not defteri, Note++ gibi uygulamalar olmadan önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Wattpad adlı bir site vardı galiba hem hikaye yazabiliyordunuz hem de başka kişilerin yazdığı hikayeleri okuyabiliyorsunuz.
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 22 Mayıs 2022 #4 Genele notion kullanıyorum, fakat hızlıca bir şeyler kayıt edeceksem Notepads uygulamasını kullanıyorum. Miscoroft mağazasından indirebilirsin, ayrıca transparan özelliği ile daha hoş bir teması var. Notepads App
Genele notion kullanıyorum, fakat hızlıca bir şeyler kayıt edeceksem Notepads uygulamasını kullanıyorum. Miscoroft mağazasından indirebilirsin, ayrıca transparan özelliği ile daha hoş bir teması var. Notepads App
truetech Hectopat Katılım 22 Nisan 2018 Mesajlar 98 22 Mayıs 2022 #5 The 14 Best Writing Apps To Supercharge Your Writing In 2021 Use one of these 14 best writing apps to supercharge your writing and editing. freedom.to 11 Of The Best Story Writing Apps (2022) The best story writing apps and software help writers express their ideas while keeping out of their way. This article round-ups your choices. becomeawritertoday.com
The 14 Best Writing Apps To Supercharge Your Writing In 2021 Use one of these 14 best writing apps to supercharge your writing and editing. freedom.to 11 Of The Best Story Writing Apps (2022) The best story writing apps and software help writers express their ideas while keeping out of their way. This article round-ups your choices. becomeawritertoday.com
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 22 Mayıs 2022 #6 Tamamdır sağ olun arkadaşlar. Notable geldi aklıma. Onu yükledim. GitHub - notable/notable: The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. - GitHub - notable/notable: The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. github.com
Tamamdır sağ olun arkadaşlar. Notable geldi aklıma. Onu yükledim. GitHub - notable/notable: The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. - GitHub - notable/notable: The Markdown-based note-taking app that doesn't suck. github.com