Hikaye yazma ve paylaşım platformu nasıl olmul?

Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş bir şeyi merak ettim tailwind mi kullandınız tasarımda?

Evet kullandık hocam.

Hikaye yazma ve okuma sitesi geliştiriyorum. Bayağı az kaldı, sizce nasıl gidiyor? Sitenin Ana Sayfa ve Sıralama sayfalarının ekran görüntüsü ekledim.
Merhaba arkadaşlar site açıldı merak edenler olur diye linkinide bıraktım iyi sosyaller.

Son düzenleme:
En üstteki slogan daha da güzelleştirilebilir. Ayrıca hikayeleri aramak gibi özellikleri de düşünebilirsiniz.

Border-radius kullanımın yanlış sanki, inner ve outer elementlarde aynı border-radiusu kullanmayın. Dış elementteki border-radius oranın, iç elementteki border-radius'un 2 katı olmalı. Formül en basit şekilde şöyle:

Outer = Inner * 2.

Yani içteki mavi butonun border-radius'u 6px ise, dıştaki onun kapsayıcısı olan kapalı renkteki kutunun border-radiusu 12px olmalı ki kusursuz bir görüntü oluşsun. İki border-radius da birbirine denk görünsün. Aksi takdirde iki border-radius birbirinden farklı görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…