Hikâyeli bir 3D bilgisayar oyunu yapmak için hangi oyun motoru lazım?

Future Developer

Centipat
Daha fazla  
Aslında Unreal Engine veya CryEngine düşünüyordum ama Unity'nin daha uygun olduğu söyleniyor fakat yine de sorayım dedim.

Hepsini kullanabilirsin. Hangisini daha kolay kullanabileceğini düşünüyorsan onu kullan. Unreal engine iyi bir seçim bence ücretsiz ve bir çok kaynak var öğrenebileceğin. Aynı zamanda iyi bir oyun motoru. Unitiy de aynı şekilde ikisini de kullanabilirsin.

Giris seviyesi icin kendine basina oyun yapma isini ilerletmek istiyorsan Unity daha iyi olabilir ancak UE'de pek cok firma tarafindan kullaniliyor ve C++ oyun motorlarinda C#'a gore daha fazla tercih ediliyor. CryEngine tarzi motorlari onermem zira community destegi kisitli UE gibi motorlara gore.

Aslında Unreal Engine veya CryEngine düşünüyordum ama Unity'nin daha uygun olduğu söyleniyor fakat yine de sorayım dedim.
Profesyonel bir yapım istiyorsanız Unreal Engine. Daha basit bir oyun isterseniz Unity bile olur ama Unreal kadar profosyonel olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…