Hikayeli oyun önerileri

hamzadogruel

Picopat
Daha fazla  
Oynamam gereken en iyi hikayeli oyunları listeler misiniz? Oynadığım oyunlar:
Mafia serisi.
GTA serisi.
Outlast serisi.
Sniper ghost.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamam gereken en iyi hikayeli oyunları listeler misiniz? Oynadığım oyunlar:
Mafia serisi.
GTA serisi.
Outlast serisi.
Sniper ghost.

Detroit Become Human, GoW, TLOU, ghost of tshusima, RDR2, Uncharted 4, Hellblade. Daha bir sürü var ama aklıma gelen bunlar. Ben en çok uncharted ve Detroit'i seviyorum, bende yerleri ayrı ama hepsi bilindik kaliteli oyun bunların.

Far Cry serisi Mass Effect serisi Crysis serisi Call of Duty serisi battfield serisi daha da sayabilirim.

Far Cry oyununu bitirdim Call of Duty benlik değil var mı bildiğiniz başka hikayesi sürükleyen oyun.

Detroit Become Human, GoW, TLOU, ghost of tshusima, RDR2, Uncharted 4, Hellblade. Daha bir sürü var ama aklıma gelen bunlar. Ben en çok Uncharted ve Detroit'i seviyorum, bende yerleri ayrı ama hepsi bilindik kaliteli oyun bunların.

Game playlerine bakayım.

Far Cry oyununu bitirdim Call of Duty benlik değil var mı bildiğiniz başka hikayesi sürükleyen oyun.

Game playlerine bakayım.

Detroit oynanıştan çok hikaye anlatan aşırı kendini kaptırabileceğin bir oyun, ben oynarken kendimi, ne yapıyorsun ya bu altı üstü oyun diyerek, susturmaya çalıştım, aşırı güzel hikayeli bir oyun. Uncharted 4 ise zaten oyunu oynarken Sony'nin elinden çıkmış 1. kalite ve hikaye karışımının kokusunu buram buram alıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı