Hikayeli oyun önerileri

Krioss

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 Windows 11 Pro
İşlemci: İntel Core i5 12500H
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 4GB 75 Watt
Ram: DDR5 8GB 4800MHz
SSD: Samsung M2 PCI-E 4.0 512GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği / Öğrenci
Şimdiye kadar hep rekabetçi oyunlar oynadım yaz da gelmişken biraz Single Player tarafa kayasım var şu an the last Of'a başladım part 1-2 oynayıp God of War'a geçeceğim bunun dışında oyun önerilerinizi bekliyorum. Final Fantasy'de ilgimi çekti bu arada seriden de önerebilirsiniz.

Şimdiye kadar hep rekabetçi oyunlar oynadım yaz da gelmişken biraz Single Player tarafa kayasım var şu an the last Of'a başladım part 1-2 oynayıp God of War'a geçeceğim bunun dışında oyun önerilerinizi bekliyorum. Final Fantasy'de ilgimi çekti bu arada seriden de önerebilirsiniz.

Uncharted 4 kayıp mirasla beraber 2 oyun hocam Spider-Man'lar güzel RDR 2 kesinlikle oyna.

Mafia, Resident Evil, GTA serisi, RDR 2, Borderlands, Left 4 Dead 1,2 .

Mafia definative Edition'ları oyna 3. oyun kendini tekrar eden bir oyun bence oynamana gerek yok Resident Evil 7 8 birlikte Steam'de paket 12 dolar galiba onu da al bence Left 4 Dead'ları tek değil başka arkadaşların varsa oyna Elden Ring Sekiro Dark Souls'lar gibi souls oyunları da oynayabilirsin.

Detroit Become Human.

Witcher serisi (1. oyun çok eski 2. oyundan başlamanız daha iyi olur), RDR2, Cyberpunk, Days Gone.

Elder Scrolls serisini öneririm. Oblivion Remastered ve Skyrim Anniversary Edition oynanılabilir sırasıyla.

RDR2 efsanesini oynamazsanız olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı