Hikayeli oyun önerileri

Bütçe
bütçem var

garenoynayin

Centipat
Daha fazla  
RAM
8x2 16gb ddr4 ram 3600mhz
SSD veya HDD modeli
samsung 990 evo 1tb
Ekran kartı
asus dual 4060 8gboc
Anakart
msi b450m-a pro max
İşlemci
ryzen 5 5600
Öncelikle selam uzun süredir Valorant gibi sürekli rekabet içeren oyunlar oynuyordum ve artık cidden sıkılmaya başladım. Bundan dolayı yeni oyun önerilerinize açığım, seri olarak olursa çok daha iyi olur ve oyunun hikayesine bağlanmalık bir oyun veya oyun serisi önerirseniz çok sevinirim. Ek bilgi; dikkat dağınıklığım var ondan dolayı çok fazla hikayeli oyunlar oynayamıyorum, hikayenin bağımlılık yapması onemli. :D
Çok teşekkürler.

Daha önce ne tür hikayeli oyunlar oynadınız?

Aksiyon RPG Türü ilginizi Çekerse Cyberpunk 2077, Witcher Serisi, Mass Effect, Dragon Age Origins, Skyrim, Fallout Serisi önerebilirim.

Max Payne Serisine bakabilirsin. Max Payne 3 oldukça güzeldir.
Mafia 1 Definitive Edition ve Mafia 2
Just Cause 4
Tomb Raider 2013, Rise of Tomb Raider ve Shadow of Tomb Raider bakabilirsin.
Metro 2033, Last Light ve Exodus harika bir seridir.
Resident Evil 2, RE4 Remake ve korkusu biraz fazla olan Re7 ve Re8 yeni çıkacak olan Re9.
Red Dead Remeption 2 western temasını seviyorsan oynayabileceğin en iyi oyundur. Oynanışı hantaldır ama hikayesi ve açık dünyası harikadır.

Daha önce ne tür hikayeli oyunlar oynadınız?

Aksiyon RPG türü ilginizi çekerse Cyberpunk 2077, Witcher serisi, Mass Effect, Dragon Age Origins, Skyrim, Fallout serisi önerebilirim.

Max Payne serisine bakabilirsin. Max Payne 3 oldukça güzeldir.
Mafia 1 Definitive Edition ve Mafia 2
Just Cause 4
Tomb Raider 2013, Rise of Tomb Raider ve Shadow of Tomb Raider bakabilirsin.
Metro 2033, last light ve exodus harika bir seridir.
Resident Evil 2, RE4 remake ve korkusu biraz fazla olan RE7 ve RE8 yeni çıkacak olan re9.
Red Dead remeption 2 western temasını seviyorsan oynayabileceğin en iyi oyundur. Oynanışı hantaldır ama hikayesi ve açık dünyası harikadır.

Mafia Definitive Edition oynamıştım çok beğenmiştim genellikle arkadaşlarımla oynadığım için çok fazla hikayeli oyun oynamamıştım korku oyunu çok fazla sevmiyorum tek başıma oynadığım zaman çok geriliyorum :D

Metro serisini kesin oyna derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı