Hikayeli Oyun Önerisi: Acting Lessons

Makaleler
10
Daha fazla  

1661092422585.png

Oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz fakat yapımcıya destek olmak isteyenler varsa Steam'den satın alabilirler yoksa oyun ücretsiz yayınlanmıştır.

Steam Sayfası

Ücretsiz İndirebileceğiniz Sayfa
Oyunu, kripto para ticaretinde geçmişte iyi paralar kazanmış zengin ama kalbi kırık yalnız bir adam rolünü üstleniyorsunuz. Hayatınızı değiştirecek Megan adında bir kızla tanışmanızla hikaye başlıyor. Megan, şansız ve çaresizce yardıma ihtiyacı olan genç bir oyuncu adayıdır. En çok ihtiyacı olduğunda onun yanında olacak ve gidişatı değiştirmesine yardım edecek misiniz? Onun kalbini kazanabilecek misiniz?

Oyun birçok farklı sona sahip drama dolu ve erotik sahneler barındıran bir yetişkin Görsel Romandır. Bu oyunda yaptığınız seçimler, oyun boyunca nüfuz edecek ve çevrenizdeki insanları ve maceranızı etkileyecektir. Oyunun ana odağı karakteriniz ile Megan arasındaki ilişkiye odaklanıyor, ancak oyunda birlikte olabileceğiniz birden fazla kadın var.

Megan'ın yanında olup ona sadık mı kalacaksınız yoksa onun çocukluk arkadaşı Melissa'ya mı aşık olacaksınız? Belki başka birini daha ilgi çekici buluyorsunuz, örneğin, bakıcınız hemşire Leah veya mavi saçlı aktris Rena? En iyi arkadaşınız Liam ile arkadaşlığına değer verecek ve size gerçekten ihtiyacı olduğunda yanında olacak mısınız? Bu seçimler ve çok daha fazlasını yapmak size kalmış. Oyun ortalama 8 saat süren bir hikayeye sahiptir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İlk kez başlayacak olan kişilere önerilen ve popüler olan bir yetişkin içerikli video oyunu kendisi. Türkçe çevirisini yayınlayan birçok forum sitesi var, bulabilirsiniz. Aynı yapımcının okul temalı bir diğer oyunu olan Being a DIK çok ses getirdi.

İlk kez başlayacak olan kişilere önerilen ve popüler olan bir yetişkin içerikli video oyunu kendisi. Türkçe çevirisini yayınlayan birçok forum sitesi var, bulabilirsiniz. Aynı yapımcının okul temalı bir diğer oyunu olan Being a DIK çok ses getirdi.

O oyuna kıyasla çok daha derin ve etkili bir hikayeye sahip tek sıkıntısı bu oyunun o oyuna göre daha kötü renderlara sahip olması. Yapımcının ilk oyunu olduğu için biraz acemice yapmış oyunu.

Güzel oyundu yalan yok.

Ben Megan'ı sevmiyordum bu oyunda, sülük gibi yapıştı ana karaktere sömürdükçe sömürdü. 😂
Melissa deseniz oyun sonunda basıyorsunuz küfrü.

Ama şu siyah eleman var ya kral gibi adamdı. 😀

Üniversiteli kızlarla takıldığımız oyun bu muydu?

Güzel oyundu yalan yok.

Ben Megan'ı sevmiyordum bu oyunda, sülük gibi yapıştı ana karaktere sömürdükçe sömürdü. 😂

Hocam yapımcının okul temalı oyundan mı bahsediyorsunuz oysa eğer üstte arkadaş cevabı vermiş.

Güzel oyundu yalan yok.

Hayır o Being A DIK adlı oyun oluyor herhalde. Bu oyunda ana karakterimiz 30'lu yaşlarında yetişkin bir iş adamı. Çevresinde yine genç kızlar var tabii ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı