Hikayeli oyun önerisi

Katana 0, Hotline Miami ve Hollow Knight. Hollow Knight biraz daha zordur fakat bence keşif yönünden, hikayesel anlamda Dark Souls evreni gibi kendisini anlatmaz fakat açıp okuman gerekli yada parçaları birleştirmen, ben bitirmiş birisi olarak söylemeliyim ki fazlasıyla beğendim ve şu an yeni oyununu bekliyorum.

Metro, Deus Ex Human Revolution ve Mankind Divided, hikayemi kendim yazarım dersen Fallout 4 ve
NV. Biraz daha sınırlayıcı olursan daha nokta atışı tavsiyeler yapılabilir mesela TPS, açık dünya, kıyamet sonrası gibi etiketleri kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Life is Strange, hades, Borderlands serisi, F. E. A. R, RDR2, çok uzun liste çok. 😄
Bunlarla başlayabilirsin ama.

Life is Strange serisini ve RDR2'yi çoktan bitirdim diğer oyunlara bakacağım teşekkürler.

Metro, deus ex HR ve md, hikayemi kendim yazarım dersen Fallout 4 ve.
Nv. Biraz daha sınırlayıcı olursan daha nokta atışı tavsiyeler yapılabilir mesela tps, açık dünya, kıyamet sonrası gibi etiketleri kullanabilirsin.

MD açılımı nedir?

Bakacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı