Hikayeli oyun önerisi istiyorum. RPG tarzı oyunları sevmiyorum sanırım (Witcher, Assassin's Creed gibi). Düz hikayeli oyunlar istiyorum.
Oyun alacağım zaten o yüzden oyun önerisi istiyorum. Oynadığım oyun fazla yok o yüzden yazmadım. Modern Warfare 2, Mafia, GTA serisini oynadım.Hangi oyunlara sahip oldugunu; bu zamana kadar ne oynadıgını bilmiyoruz hocam nasıl yardımcı olacagız.
Diğer oyunları oynamadan hikayeyi anlar mıyım? Grafikleri kötü sanırım öbür oyunların.Max Payne 3 oyna
Mafia serisini oynadım hocam. Dishonored'e bakayım.Dishonored serisini tavsiye ederim. Mafia 1 ve 2'de dediğiniz tarzda ve güzel oyunlardır. Eskilerden Max Payne 1 ve 2 eğer grafik olayına takılmam derseniz.
Teşekkürler hocam bakayım dediğiniz oyunlara.İnteraktif film oyunlarına bakabilirsin tam dediğin türde sadece hikaye odaklı. Beyond, Detroit, Heavy Rain, TWD ve diğer Telltale oyunları olabilir.
Hikayeli oyun önerisi istiyorum. RPG tarzı oyunları sevmiyorum sanırım (Witcher, Assassin's Creed gibi). Düz hikayeli oyunlar istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.