Hikayeli oyun önerisi

Plaxy

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaz geldi 3 ay boyunca hikayeli dövüşmeli değişik oyunlar istiyorum FPS oyunlari dışında daha önce hiç oyun oynamadım şöyle söyleyeyim RDR2'yi bile oynamadım grafikleri güzel olsun ve boss fightlı God of War gibi birkaç oyun önerisi ve hikaye kısmındada Detroit Become Human'a benzemesini istiyorum bana istediğiniz kadar oyun önerebilirisiniz çünkü sadece FPS oyunları oynuyorum sistemimide koyayım belki yetmez.
RTX 3060.
Intel i7 13700K.
16 GB DDR4 RAM.

Selam arkadaşlar, yaz geldi 3 ay boyunca hikayeli dövüşmeli değişik oyunlar istiyorum FPS oyunlari dışında daha önce hiç oyun oynamadım şöyle söyleyeyim RDR2'yi bile oynamadım grafikleri güzel olsun ve boss fightlı God of War gibi birkaç oyun önerisi ve hikaye kısmındada Detroit Become Human'a benzemesini istiyorum bana istediğiniz kadar oyun önerebilirisiniz çünkü sadece FPS oyunları oynuyorum sistemimide koyayım belki yetmez.
RTX 3060.
Intel i7 13700K.
16 GB DDR4 RAM.
Mafia serisi olabilir.

RTX 3060.
Intel i7 13700K.
16 GB DDR4 RAM.

Ghost of Tsushima. Çok iyi bir Japon samuray oyunu. Tüm serisini bitirdim bir bakmanı öneririm.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun bu oyunu bana göre her kesin en az 1 kere denemesi lazım, gerçekten çok iyi, değişik oyun istediğin için aklıma bu geldi ancak:
Ghost of Tsushima
Witcher 3
Alan Wake 1-2
Katana Zero falan önerebilirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı