Hikayeli oyun önerisi

tolga070707

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hikayeli oyun önerileri verebilir misiniz?
TLOU, Cyberpunk, tüm AC serisi, tüm Mafia serisi, tüm Max Payne serisi, GoW, mad Max, Ghost of Tsushima, Uncharted serileri, Alan Wake serileri, Days Gone, Tekken 8, mk serileri, Hitman serileri, RDR2, Resident Evil serilerinin hepsi, Spider-Man, Batman serisinin hepsi tüm bunları bitirdim arkadaşlar bunlar haricinde olursa güzel olur.

TLOU, Cyberpunk, tüm AC serisi, tüm Mafia serisi, tüm Max Payne serisi, GoW, mad Max, Ghost of Tsushima, Uncharted serileri, Alan Wake serileri, Days Gone, Tekken 8, mk serileri, Hitman serileri, RDR2, Resident Evil serilerinin hepsi, Spider-Man, Batman serisinin hepsi tüm bunları bitirdim arkadaşlar bunlar haricinde olursa güzel olur.
O kadar oyun oynayıp Witcher 3 Wild Hunt'ı nasıl oynamadınız hocam? Kesinlikle oynayın.

Onları da oynadım Dying Light serileride bitti Witcher serileride:)

Onuda bitirdim hocam.
Hee ben de şaşırdım. Witcher bitirmediniz diye.

Call Of Duty oynadınız mı?

RDR 2 oynadın mı? oynadığını belirtmemişsin o yüzden. klişe gelebilir ancak başyapıttır.
Pardon şimdi görüyorum o kadar oyundan ayırt edemedim RDR'yi. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı