Hikayeli oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıda oynamış olduklarımı söyleyeceğim, bunlardan farklı ama bunlara yakın oyunlar önerebilirseniz çok güzel olur.

Life is Strange Serisi
Detroit Become Human
TWD Serisi
RE Serisi
Heavy Rain
The Long Dark
Road 96 Serisi

Ve sayamayacağım daha fazla oyun var, özellikle kararları kendim seçerek hikayeyi devam ettirdiğim oyunlar ilgimi çekiyor. Buna benzer oyunlar önerirseniz çok güzel olur.

What Remains of Edith Finch

Bir yürüme simülasyonu olmasına rağmen hiç bir anında sıkılmadığım ve her bir bölümünde elinize yeni bir oyuncak verip bambaşka şeyler yaptıran bunları yaparken de ailenin üyelerinin ölüm hikayelerini deneyimlediğiniz mükemmel bir oyun. Kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca Metacritic sitesinde aldığı 'User Score' 8.4.

Fps türünde deneyimlemek isterseniz kesinlikle Titanfall 2 öneririm. Özellikle oyunun sonunda çok büyük bir etki bırakıyor üzerinizde. Bir robotla bağ kuruyorsunuz hem de 6 saat gibi kısa bir sürede. Kompakt ve çok güzel hikayesi olan bir oyun.

• The Last of Us.
  • Uncharted 4: A thief's end.
  • Call of Duty serileri.
  • The Walking Dead
  • Battlefield serileri.
  • Half-Life eski ama konusu kalitelidir.
  • Silent Hill.
  • Assassin Creed.
  • Hitman
  • Crysis
  • Metro 2033
  • Bu oyunlara bakabilirsin.

Son düzenleme:
Beyond göremedim, bu tür için must play. Kesin bakın.
Beyond two souls'dan bahsediyorsak ilgimi çekti. Not ettim. Teşekkürler
RDR 2
Witcher 3
God of War.
RDR 2 ve Witcher 3 oynadım, God of War ilgimi çekmedi açıkcası.
Undertale, 2d fakat hikayesi güzel bir oyun.
O da yazarken aklıma gelmeyenlerden ve oynamıştım, güzel bir oyun evet.
What Remains of Edith Finch

Bir yürüme simülasyonu olmasına rağmen hiç bir anında sıkılmadığım ve her bir bölümünde elinize yeni bir oyuncak verip bambaşka şeyler yaptıran bunları yaparken de ailenin üyelerinin ölüm hikayelerini deneyimlediğiniz mükemmel bir oyun. Kesinlikle denemelisiniz. Ayrıca Metacritic sitesinde aldığı 'User Score' 8.4.

Fps türünde deneyimlemek isterseniz kesinlikle Titanfall 2 öneririm. Özellikle oyunun sonunda çok büyük bir etki bırakıyor üzerinizde. Bir robotla bağ kuruyorsunuz hem de 6 saat gibi kısa bir sürede. Kompakt ve çok güzel hikayesi olan bir oyun.
What Remains of Edith Finch eskiden oynamıştım görsellerden hatırladım, ama oyun içeriğini hiç hatırlamıyorum. Titanfall 2'de ilgimi çekmedi açıkcası.
  • The Last of Us.
  • Uncharted 4: A thief's end.
  • Call of Duty serileri.
  • The Walking Dead
  • Battlefield serileri.
  • Half-Life eski ama konusu kalitelidir.
  • Silent Hill.
  • Assassin Creed.
  • Hitman
  • Crysis
  • Metro 2033
  • Bu oyunlara bakabilirsin.
Bu listeden CoD serisinin bazılarını, TWD Serisinin hepsini, Half Life'ı, Hitman'i, Crysis'in ilk oyununu oynamıştım. Daha çok Life is Strange serisine yakın oyunlar ilgimi çekiyor diyebilirim.

Aşağıda oynamış olduklarımı söyleyeceğim, bunlardan farklı ama bunlara yakın oyunlar önerebilirseniz çok güzel olur.

Life is Strange serisi.
Detroit Become Human.
TWD serisi.
Re serisi.
Heavy Rain.
The Long Dark.
Road 96 serisi.

Ve sayamayacağım daha fazla oyun var, özellikle kararları kendim seçerek hikayeyi devam ettirdiğim oyunlar ilgimi çekiyor. Buna benzer oyunlar önerirseniz çok güzel olur.

TWD'yi yapan firmanın yaptığı başka bir oyun the Wolf Among Us var hocam gözden kaçırmışsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı