Berkenqwe Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4070 LAPTOP GPU İNTEL İ7 12650H 32 GB RAM 1 TB SSD Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #11 Şahan Beterbiev dedi: Dying ligth 2'den sonra boşluk hissine kapıldım. Hikayeli oyun önerin bir de onlara bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam zombi temalı oyunları seviyorsan the walking dead telltale serisine bir bak derim
Şahan Beterbiev dedi: Dying ligth 2'den sonra boşluk hissine kapıldım. Hikayeli oyun önerin bir de onlara bakalım. Genişletmek için tıkla... Hocam zombi temalı oyunları seviyorsan the walking dead telltale serisine bir bak derim
Şahan Beterbiev Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #13 Berkenqwe dedi: Hocam zombi temalı oyunları seviyorsan the walking dead telltale serisine bir bak derim Genişletmek için tıkla... Oynandı Ratonelu00 dedi: Zombi temasını sevdiysen Days Gone ilaç gibi gelecektir. Dying Light 1'i oynamışsındır diye varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Days gone'da 20 saatim var DL 1 zaten malum 584297 dedi: Şuan, Banishers: Ghosts of New Eden oynuyorum, 6. saatindeyim ve sarıyor. Dene derim. Withce 718460 dedi: kingdom come deliverance Genişletmek için tıkla... Sağol Genişletmek için tıkla... emirhaniolo dedi: Biraz klasik olacak ama eğer Red Dead Redemption 2 oynamadıysanız 1 saniye bile beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kütüphanemde var ama 1-2 saatim var sadece Deus5150 dedi: mass effect Genişletmek için tıkla... Sağol hocam 584297 dedi: Şuan, Banishers: Ghosts of New Eden oynuyorum, 6. saatindeyim ve sarıyor. Dene derim. Withcer tarzı. Genişletmek için tıkla... İncelemelerine göz gözdermiştim 35 dolara alayımmı yoksa indirimmi bekleyeyim? Menteadem dedi: tom clancy's ghost recon wildlands öneririm güzel oyun Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkür ederim
Berkenqwe dedi: Hocam zombi temalı oyunları seviyorsan the walking dead telltale serisine bir bak derim Genişletmek için tıkla... Oynandı Ratonelu00 dedi: Zombi temasını sevdiysen Days Gone ilaç gibi gelecektir. Dying Light 1'i oynamışsındır diye varsayıyorum. Genişletmek için tıkla... Days gone'da 20 saatim var DL 1 zaten malum 584297 dedi: Şuan, Banishers: Ghosts of New Eden oynuyorum, 6. saatindeyim ve sarıyor. Dene derim. Withce 718460 dedi: kingdom come deliverance Genişletmek için tıkla... Sağol Genişletmek için tıkla... emirhaniolo dedi: Biraz klasik olacak ama eğer Red Dead Redemption 2 oynamadıysanız 1 saniye bile beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Kütüphanemde var ama 1-2 saatim var sadece Deus5150 dedi: mass effect Genişletmek için tıkla... Sağol hocam 584297 dedi: Şuan, Banishers: Ghosts of New Eden oynuyorum, 6. saatindeyim ve sarıyor. Dene derim. Withcer tarzı. Genişletmek için tıkla... İncelemelerine göz gözdermiştim 35 dolara alayımmı yoksa indirimmi bekleyeyim? Menteadem dedi: tom clancy's ghost recon wildlands öneririm güzel oyun Genişletmek için tıkla... Bakacağım teşekkür ederim
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 16 Ağustos 2024 #14 Şahan Beterbiev dedi: O İncelemelerine göz gözdermiştim 35 dolara alayımmı yoksa indirimmi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Yok yav o kadar etmez ben para vermedim zaten.
Şahan Beterbiev dedi: O İncelemelerine göz gözdermiştim 35 dolara alayımmı yoksa indirimmi bekleyeyim? Genişletmek için tıkla... Yok yav o kadar etmez ben para vermedim zaten.
Şahan Beterbiev Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #15 emoji_bey dedi: RDR2. Witcher 3 Cyberpunk. Batman Arkham serisi. Disco eysium. Hades. Metro serisi. En klasikler. Genişletmek için tıkla... Hades ve Cyberpunk hariç hepsini oynadım Cyberpunk benlik değil Hades'e bakacağım teşekkürler Carl CJ Johnson dedi: Metro serisi. Genişletmek için tıkla... Bir kaç oyununu oynamıştım teşekkür ederim
emoji_bey dedi: RDR2. Witcher 3 Cyberpunk. Batman Arkham serisi. Disco eysium. Hades. Metro serisi. En klasikler. Genişletmek için tıkla... Hades ve Cyberpunk hariç hepsini oynadım Cyberpunk benlik değil Hades'e bakacağım teşekkürler Carl CJ Johnson dedi: Metro serisi. Genişletmek için tıkla... Bir kaç oyununu oynamıştım teşekkür ederim
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #16 Yazmamıştım ama bütün souls serisi yine oynanır.
Şahan Beterbiev Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #17 EkinBey dedi: Detroit become humman Late Shift The complex. Witcher 3 Night book. Genişletmek için tıkla... Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? emoji_bey dedi: Yazmamıştım ama bütün souls serisi yine oynanır. Genişletmek için tıkla... Souls pek bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim
EkinBey dedi: Detroit become humman Late Shift The complex. Witcher 3 Night book. Genişletmek için tıkla... Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? emoji_bey dedi: Yazmamıştım ama bütün souls serisi yine oynanır. Genişletmek için tıkla... Souls pek bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #18 Şahan Beterbiev dedi: Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Değer. Şahan Beterbiev dedi: Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? Souls pek bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Oynadınız mı daha önce?
Şahan Beterbiev dedi: Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? Genişletmek için tıkla... Değer. Şahan Beterbiev dedi: Detroit become human'a biraz ön yargılıyım epic'de 150 lira olması lazım değer mi sizce ? Souls pek bana hitap etmiyor ama teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Oynadınız mı daha önce?
Şahan Beterbiev Femtopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #19 584297 dedi: Yok yav o kadar etmez ben para vermedim zaten. Genişletmek için tıkla... Galiba Witcher 3'e yeniden başlayacağım emoji_bey dedi: Değer. Oynadınız mı daha önce? Genişletmek için tıkla... Şans vermedim ama tema anlamında hitap etmiyor
584297 dedi: Yok yav o kadar etmez ben para vermedim zaten. Genişletmek için tıkla... Galiba Witcher 3'e yeniden başlayacağım emoji_bey dedi: Değer. Oynadınız mı daha önce? Genişletmek için tıkla... Şans vermedim ama tema anlamında hitap etmiyor
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.897 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #20 Şahan Beterbiev dedi: Galiba Witcher 3'e yeniden başlayacağım Şans vermedim ama tema anlamında hitap etmiyor Genişletmek için tıkla... Oynamadan anlayamazsınız. Bende hayatta J-RPG oynamam diyordum şu anda bütün Final Fantasy'leri çıktığı gün alıyorum.
Şahan Beterbiev dedi: Galiba Witcher 3'e yeniden başlayacağım Şans vermedim ama tema anlamında hitap etmiyor Genişletmek için tıkla... Oynamadan anlayamazsınız. Bende hayatta J-RPG oynamam diyordum şu anda bütün Final Fantasy'leri çıktığı gün alıyorum.