Hikayeli oyun önerisi

Son düzenleme:
Half-Life serisi, Left 4 Dead 2 ve portal serisi.

Resident evil 2,4,7,8 ve Jedi fallen order, jedi survivor.

RDR2, Battlefield & CoD serisi, Cyberpunk 2077.

Silent Hill 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mass Effect Legendry Edition öneriyorum. Çok güzel yapmışlar. Bildiğin oynarken monitöre sarılıyorum. O kadar çok seviyorum.
Strateji olarakta Dragon Age Origins bakabilirsin. Beğenirsen 2 oyunu daha var. 4. Oyununu da çıktı. Save aktarım mevzusu var.

Birde Red Dead Redeption 1 Bilgisayara geldi o da çok güzel.

Hocam eğer Survival horror isterseniz Resident Evil 7 ve 8, Silent Hill 2 Remake öneririm. Onun dışında Uncharted 4, Assassin's Creed 2, God of War: Ragnarok gibi oyunlar tavsiyemdir.

Alan Wake 2'ye bakmanı tavsiye ederim. Geçen senenin en iyi oyunlarından biri.

Alan Wake 2'ye bakmanı tavsiye ederim. Geçen senenin en iyi oyunlarından biri.
Alan Wake 2'den çok bahsedildi ve bende birçok videoda karşılaştım fakat oyun hep aynı açılardan görsele sunulmuş biraz bahsedebilecek olsanız oyunu nasıl betimlerdiniz oynayan deneyim eden biri olarak

Hocam eğer Survival horror isterseniz Resident Evil 7 ve 8, Silent Hill 2 Remake öneririm. Onun dışında Uncharted 4, Assassin's Creed 2, God of War: Ragnarok gibi oyunlar tavsiyemdir.
God of War beni pek çekmedi kendisine diyebilirim witcheride pek beğenmemiştim. Belki grafik ve ilerleyiş açısından hoş oyunlar olabilir fakat daha realistik oyunlar beğenimi daha çok kazanıyor. Şuan Uncharted 4'ü devam ediyorum hikayesi ve olayları güzel bir oyun gerçekten. Teşekkür ederim dönüşleriniz için <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…