C Cuhaxii Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Notebook Abra V16.6.1 Gtx 1650 Ti [ 4 GB ] İntel Core i5 10.Nesil 16 GB Ram 512 Gb M2 Ssd Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #21 Need For Speed Serisini Denemeni Öneririm Ancak Nfsnin Önceki Oyunları Daha İyi jexsezz dedi: türkçe yamamı Kaç gün sürüyor toplam bitmesi. Genişletmek için tıkla... 1.5 hafta felan ama ben 2 haftada bitirdim türkçe yama lazım malesef
Need For Speed Serisini Denemeni Öneririm Ancak Nfsnin Önceki Oyunları Daha İyi jexsezz dedi: türkçe yamamı Kaç gün sürüyor toplam bitmesi. Genişletmek için tıkla... 1.5 hafta felan ama ben 2 haftada bitirdim türkçe yama lazım malesef
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.743 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #22 jexsezz dedi: türkçe yamamı Kaç gün sürüyor toplam bitmesi. Genişletmek için tıkla... Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki herseyi yapar tam bitirirseniz +250 saat.
jexsezz dedi: türkçe yamamı Kaç gün sürüyor toplam bitmesi. Genişletmek için tıkla... Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki herseyi yapar tam bitirirseniz +250 saat.
C Cuhaxii Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Notebook Abra V16.6.1 Gtx 1650 Ti [ 4 GB ] İntel Core i5 10.Nesil 16 GB Ram 512 Gb M2 Ssd Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #23 ircoas dedi: Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki herseyi yapar tam bitirirseniz +250 saat. Genişletmek için tıkla... yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bi zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli
ircoas dedi: Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki herseyi yapar tam bitirirseniz +250 saat. Genişletmek için tıkla... yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bi zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.743 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #24 Cuhaxii dedi: yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bi zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli Genişletmek için tıkla... Ben oynadim bitirdim 100 saatim var cok yan gorev yapmadim.
Cuhaxii dedi: yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bi zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli Genişletmek için tıkla... Ben oynadim bitirdim 100 saatim var cok yan gorev yapmadim.
jexsezz Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #25 ircoas dedi: Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki her şeyi yapar tam bitirirseniz +250 saat. Genişletmek için tıkla... Cuhaxii dedi: Yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bir zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli. Genişletmek için tıkla... Eyvallah tamamdır yamayı YouTube'dan izleyerek yaparım biraz kafa dağıtmak için oynayayım dedim hikayeli sonra The Last of Us denerim seviliyor o da.
ircoas dedi: Sadece hikaye oynarsaniz 70-80 saat. Yan gorevler ve haritadaki her şeyi yapar tam bitirirseniz +250 saat. Genişletmek için tıkla... Cuhaxii dedi: Yan görevleri yapmanı önermem hep durmadan yarış sıkar bir zaman sonra hikayesini yapman zaten aşırı eglenceli. Genişletmek için tıkla... Eyvallah tamamdır yamayı YouTube'dan izleyerek yaparım biraz kafa dağıtmak için oynayayım dedim hikayeli sonra The Last of Us denerim seviliyor o da.
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.220 Çözümler 2 15 Aralık 2024 #26 jexsezz dedi: Türkçe yama falan kurulması gerekmi. Hikayelimi bunlar. Bir seri vardı kızını esir alıyordu çatıda falan çok gördüm TikTok'da falan ismini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz oyun Detroit Become Human hocam. Çok güzel bir oyun kesinlikle deneyin.
jexsezz dedi: Türkçe yama falan kurulması gerekmi. Hikayelimi bunlar. Bir seri vardı kızını esir alıyordu çatıda falan çok gördüm TikTok'da falan ismini biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz oyun Detroit Become Human hocam. Çok güzel bir oyun kesinlikle deneyin.
jexsezz Centipat Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 60 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #27 DumpcesTR dedi: Söylediğiniz oyun Detroit Become Human hocam. Çok güzel bir oyun kesinlikle deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah RDR sonra deneyeceğim.
DumpcesTR dedi: Söylediğiniz oyun Detroit Become Human hocam. Çok güzel bir oyun kesinlikle deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah RDR sonra deneyeceğim.