Hikayeli oyun önerisi

ShiroGin

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda Days Gone bitirdim çok beğendim bittiği için boşluk hissindeyim. Gizlilik, açık dünya, loot tarzı şeyleri olan veya gerçekten sağlam hikayesi olan oyun önerebilir misiniz? Oynadığım ve sevdiğim oyunları aşağıya yazacağım mümkünse onları tekrar önermeyin. Extra olarak Watch Dogs 2 hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce oynamaya değer mi?

Oynadıklarım ve güzel olduğunu düşündüğümden benim arayanlara önerdiklerim:
Days Gone.
Ghost of Tsushima.
Cyberpunk.
RDR 2
Mafia serisi.
Medieval dynusty.
Detroit.
Kingdom Come: Deliverance.
Skyrim.

Seriler:
Spider-Man serisi.
Far Cry serisi.
Assassin's Creed serisi.
Ghostrunner serisi.
Call of Duty serisi.
Battlefield serisi.
Dishonored serisi.
Tomb Raider serisi.
Crysis serisi.
Last of Us serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Witcher 3 eksik kalmış gibi. Evreni çok güzel.

GoW 2018 ve GoW: Ragnarök.

GoW 2018 ve GoW: Ragnarok.

God of War'ı yarıda bıraktım aksiyonu güzeldi fakat benim bilgisayarımda Ultra ayarlarda takılma yapıyordu Ultra ayarlarda oynamak istediğimden daha sağlam bir PC aldığımda o seriyi de oynamayı düşünüyorum.

Bana kalirsa bos verin diger oyunlari oynayin GoW serisini. Ozellikle Ragnarök muazzam, kesinlikle oynanmali.

Bana kalirsa bos verin diger oyunlari oynayin GoW serisini. Ozellikle Ragnarok muazzam, kesinlikle oynanmali.

Not ettim. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Sizin de listede oynamadığınız oyun varsa mutlaka oynayın türünün en iyilerini yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…