Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.315 Çözümler 57 9 Ocak 2025 #11 PolterGeist dedi: İyi sosyaller. Oyun arıyorum ancak bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Hikayesi iyi, yüksek grafikli oyun arıyorum. Oynadığım oyunlar. Detroit. RDR2. Beyond Two Souls. Heavy Rain. GTA IV - v God of War + Ragnarok. Bütçe fark etmez. Genişletmek için tıkla... Days Gone.
PolterGeist dedi: İyi sosyaller. Oyun arıyorum ancak bulamadım. Siz ne önerirsiniz? Hikayesi iyi, yüksek grafikli oyun arıyorum. Oynadığım oyunlar. Detroit. RDR2. Beyond Two Souls. Heavy Rain. GTA IV - v God of War + Ragnarok. Bütçe fark etmez. Genişletmek için tıkla... Days Gone.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 9 Ocak 2025 #12 PolterGeist dedi: Mafia'yı oynadım. Witcher oynarken kötülüğünden baygınlık geçirdim. Call of Duty ise oynadım. Teşekkürler. The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - Hogwarts Legacy hangisi daha iyi olur şu an için bir oyun alacağım. Genişletmek için tıkla... The Last of Us'tan başka seçenek göremiyorum hikaye acisindan. Ama elinde sonunda yazdığın oyunlarin hepsini oynamalisin hepsi efsane oyunlardır.
PolterGeist dedi: Mafia'yı oynadım. Witcher oynarken kötülüğünden baygınlık geçirdim. Call of Duty ise oynadım. Teşekkürler. The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - Hogwarts Legacy hangisi daha iyi olur şu an için bir oyun alacağım. Genişletmek için tıkla... The Last of Us'tan başka seçenek göremiyorum hikaye acisindan. Ama elinde sonunda yazdığın oyunlarin hepsini oynamalisin hepsi efsane oyunlardır.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 9 Ocak 2025 #13 Michael_Myers dedi: The Last of Us'tan başka seçenek göremiyorum hikaye acisindan. Ama elinde sonunda yazdığın oyunlarin hepsini oynamalisin hepsi efsane oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Galiba Last Of Us alacağım. Sağolun.
Michael_Myers dedi: The Last of Us'tan başka seçenek göremiyorum hikaye acisindan. Ama elinde sonunda yazdığın oyunlarin hepsini oynamalisin hepsi efsane oyunlardır. Genişletmek için tıkla... Galiba Last Of Us alacağım. Sağolun.
emir saki Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #14 Daha önce hiç Far Cry oyunu oynamadıysan Far Cry 3'ü tavsiye ederim.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 9 Ocak 2025 #15 PolterGeist dedi: Galiba Last of Us alacağım. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Last of Us'tan sonra Uncharted'a yönel bence.
PolterGeist dedi: Galiba Last of Us alacağım. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Last of Us'tan sonra Uncharted'a yönel bence.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 9 Ocak 2025 #16 Michael_Myers dedi: Last of Us'tan sonra Uncharted'a yönel bence. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? izzet177 dedi: The Last Of Us Part I - Part II oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 8gb ram ile sorun çıkartır mı?
Michael_Myers dedi: Last of Us'tan sonra Uncharted'a yönel bence. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? izzet177 dedi: The Last Of Us Part I - Part II oynamanızı kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 8gb ram ile sorun çıkartır mı?
S54337 Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 2.666 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #17 TLOU 1-2 Uncharted 4 Witcher 3 Mafia Definitive Edition Resident Evil 2-4 REMAKE Spider-Man Remastered
TLOU 1-2 Uncharted 4 Witcher 3 Mafia Definitive Edition Resident Evil 2-4 REMAKE Spider-Man Remastered
TTHYPHONN Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B550M-K AM4 PowerColor RX 6600 AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz) Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #18 Callisto Protocol'e tavsiye ederim.
emir saki Decapat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #19 yanlış yere yazmışım pardon silinemediği için de kalacak maalesef
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 9 Ocak 2025 #20 PolterGeist dedi: 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? 8 GB RAM ile sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... TLOU PC sürümü sıkıntılı diye duymuştum 8 GB RAM devri bitti artık YouTube'dan sisteminizi yazıp gameplay videolarına bakabilirsin.
PolterGeist dedi: 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? 8 GB RAM ile sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... TLOU PC sürümü sıkıntılı diye duymuştum 8 GB RAM devri bitti artık YouTube'dan sisteminizi yazıp gameplay videolarına bakabilirsin.