izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #21 PolterGeist dedi: Mafia'yı oynadım. Witcher oynarken kötülüğünden baygınlık geçirdim. Call of Duty ise oynadım. Teşekkürler. The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - Hogwarts Legacy hangisi daha iyi olur şu an için bir oyun alacağım. Genişletmek için tıkla... Önerim TLOU PolterGeist dedi: 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? 8gb ram ile sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimleri kısmında 16 GB gerektiği yazılmış. Sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.
PolterGeist dedi: Mafia'yı oynadım. Witcher oynarken kötülüğünden baygınlık geçirdim. Call of Duty ise oynadım. Teşekkürler. The Last of Us Part 1 - Cyberpunk 2077 - Ghost of Tsushima - Uncharted - Hogwarts Legacy hangisi daha iyi olur şu an için bir oyun alacağım. Genişletmek için tıkla... Önerim TLOU PolterGeist dedi: 8 GB RAM kaldırmaz diyorlar. Oynayabilir miyim ki TLOU'yu? 8gb ram ile sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Minimum sistem gereksinimleri kısmında 16 GB gerektiği yazılmış. Sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum.