Hikayeli oyun önerisi

wehrmachtt

Decapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar.

Gerçekten oynanacak hikayeli oyun bulmakta zorlanıyorum, bildiğin oyun yok ki! Gidip RTX'li ekran kartlı sistem falan topluyoruz ama ciddi anlamda oyun yok. Aşağıdaki oyunları oynadım ve bu oyunlara benzer oyun önerileri rica ediyorum sizden, hikayesi ve grafikleri sağlam, sinematikleri olan vs. örneğin Mafia 1'in Remastered sürümü çok güzeldi, görev yapısı vs klasik sıka sıka ilerliyorsun. Aynı şekilde Uncharted ve Last of Us da güzeldi, yani zibilyon tane bitki topla sonra şunu yap falan demiyor, klasik görev kurgusu tadındaki oyunları seviyorum.

Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

Oynadığım oyunlar:
Witcher.
The Last of Us.
Red Dead Redemption 2
Mafia serisi.
Uncharted.
CoD serisi.
Crysis serisi.
God of War.
Far Cry serisi.
GTA serisi.

teşekkürler öneriler için arkadaşlar, fantastik ve rpg tarzı pek sevmiyorum, yani mafia, uncharted, gta tarzı insanların gerçekten insan gibi gözüktüğü ve aksiyon, klasik görev mantığı olan oyunları da önerebilirseniz sevinirim.

Sanırım piyasada 3-4 tane böyle oyun var cidden çok ilginç, yani koskoca oyun sektöründe Mafia serisinin bir muadili yok.

teşekkürler öneriler için arkadaşlar, fantastik ve rpg tarzı pek sevmiyorum, yani mafia, uncharted, gta tarzı insanların gerçekten insan gibi gözüktüğü ve aksiyon, klasik görev mantığı olan oyunları da önerebilirseniz sevinirim.

Sanırım piyasada 3-4 tane böyle oyun var cidden çok ilginç, yani koskoca oyun sektöründe Mafia serisinin bir muadili yok.
Hocam siz tek bir hikaye tipine takmışsınız. Sadece mafia gibi oyunlar arıyorsunuz. Piyasada oyun bittiği falan yok. Yeni bitirdiyseniz o ruh halinde olmanız normal. Yeni şeyler deneyin.

Teşekkürler öneriler için arkadaşlar, fantastik ve RPG tarzı pek sevmiyorum, yani Mafia, Uncharted, GTA tarzı insanların gerçekten insan gibi gözüktüğü ve aksiyon, klasik görev mantığı olan oyunları da önerebilirseniz sevinirim.

Evet Mafia serisinin muadili yok ama olmasına gerek de yok zaten. Belli bir temayı bir süre oynayınca bıkıyorsunuz. Mesela ben CoD MW serisini bitirdikten sonra askeri temadan bıktım. Sürekli farklı temada oyunlar oynuyorum ki zevk alayım. Fantastiklikten uzak gerçekçi bir oyun arıyorsanız, son yıllarda çıkmış olan Indiana Jones and the Great Circle ve Atomfall önerebilirim.

Selamlar arkadaşlar.

Gerçekten oynanacak hikayeli oyun bulmakta zorlanıyorum, bildiğin oyun yok ki! Gidip RTX'li ekran kartlı sistem falan topluyoruz ama ciddi anlamda oyun yok. Aşağıdaki oyunları oynadım ve bu oyunlara benzer oyun önerileri rica ediyorum sizden, hikayesi ve grafikleri sağlam, sinematikleri olan vs. örneğin Mafia 1'in Remastered sürümü çok güzeldi, görev yapısı vs klasik sıka sıka ilerliyorsun. Aynı şekilde Uncharted ve Last of Us da güzeldi, yani zibilyon tane bitki topla sonra şunu yap falan demiyor, klasik görev kurgusu tadındaki oyunları seviyorum.

Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.

oynadığım oyunlar:
Witcher.
The Last of Us.
Red Dead Redemption 2
Mafia serisi.
Uncharted.
CoD serisi.
Crysis serisi.
God of War.
Far Cry serisi.
GTA serisi.

Skyrim eksikliği seziyorum. Bence şans verilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı