Steam Hikayeli oyun önerisi

Detroit almayı dusunuyordumda bazı arkadaşlarım sıkıcı demişti siz oynadınız mı oynadıysanız sıkıcı mıydı?
Tamamen size bağlı aslında bazıları sıkıcı buluyor beni bir gram sıkmadı 2 günde 16-17 saatte bitirdim. Gerçekten çok kaliteli bir oyun. Beyond Two Souls'da oynamanızı öneririm aynı yapımcıdan bir oyun o da.

RPG oyunlarına alışık değilseniz sarmayacağını düşünüyorum. Biraz oynadım ama zevk vermediği için silmiştim.

Tamamen size bağlı aslında bazıları sıkıcı buluyor beni bir gram sıkmadı 2 günde 16-17 saatte bitirdim. Gerçekten çok kaliteli bir oyun. Beyond Two Souls'da oynamanızı öneririm aynı yapımcıdan bir oyun o da.

Anladım peki Sekiro onermistiniz o nasıldır kısaca bahseder misiniz?

Saçlarınız beyazlamasını istiyorsanız oynayabilirsiniz.

Dark Souls 3 misali diyorsun istemez kalsın.

Anladım peki Sekiro onermistiniz o nasıldır kısaca bahseder misiniz?
Sekiro'da hemen hemen Elden Ring ve Dark Souls benzeri bir oyun diyebiliriz aksiyon soulslike tarzı bir oyun. Hala bitirmemiş olsam da Elden Ring kadar baymadı beni hikayesi daha çok içine çekiyor. Youtube'dan kısa videolara bakabilirsiniz herkesin hoşuna gidecek türden oyunlar değil çünkü bunlar.

Epic'te indirimler devam ediyormuş TLOU RDR2 1000 liraya denk geliyor. Almak mantıklı mıdır sizce?

Sekiro'da hemen hemen Elden Ring ve Dark Souls benzeri bir oyun diyebiliriz aksiyon soulslike tarzı bir oyun. Hala bitirmemiş olsam da Elden Ring kadar baymadı beni hikayesi daha çok içine çekiyor. YouTube'dan kısa videolara bakabilirsiniz herkesin hoşuna gidecek türden oyunlar değil çünkü bunlar.

Ben beğendim Sekiro'yu indirim olunca alabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı