Hikayeli oyun önerisi

Bütçe
Sınırsız

Arda4242

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kısa tutayım. Oynadığım oyunlar: RDR serisi, GTA serisi, Spider-Man serisi, Uncharted 4, Detroit. Sevdiğim oyunlar bunlar. Hikayeli oyun önerin ve rica ediyorum, yazılan şeyi bir daha yazmak yerine emoji bırakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kısa tutayım. Oynadığım oyunlar: RDR serisi, GTA serisi, Spider-Man serisi, Uncharted 4, Detroit. Sevdiğim oyunlar bunlar. Hikayeli oyun önerin ve rica ediyorum, yazılan şeyi bir daha yazmak yerine emoji bırakın.

Aksiyon seviyorsan Witcher serisi God of War 2018, God of War: Ragnarok, Assassin's Creed serisi, The Last of Us serisi korku seviyorsan Resident Evil'in butun oyunları, Silent Hill'in bütün oyunları daha sayabılecegim tonla oyun var ama bunları oynamanızı şiddetle öneririm hocam.

Witcher 3 ve Baldur's Gate 3 pişman etmez baba oyunlardır Orta Çağ hikayeli seviyorsan Kingdom Come: Deliverance 1 ve 2'ye de bak hocam güzel oyundur Mafia 1 ve 2 de çerezlik uzun olmayan güzel oyun serisidir.

Resident Evil ve Batman Arkham serisi, Devil May Cry 5, Dying Light 2, Metal Gear Solid Delta, Max Payne serisi, Telltale Batman serisi, Bendy and the Ink machine ve Dark revival, Silent Hill 2, Heavy Rain ve Beyond Two Souls, Metro serisi, Disco Elysium, Mafia 1.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı