Hikayeli Oyun Önerisi

Bioshock infinite oynmadıysan indirimde 12tl civarına düşüyordu sanırım sana 8-9 saatlik güzel bir deneyim yaşayacağını düşünüyorum. Dead space serisinide oynayabilirsin ben bir yerden sonra tırstığım için devam edemedim ama benim için 3-4 saatte olsa güzel bir deneyimdi

Ben de sana Kingdom Come Deliverance önermek istiyorum. Orta çağ dönemine merakın varsa kesinlikle öneririm oyunu. Dövüş mekaniklerine ise hayranım doğrusu.

Kesinlikle Battlefield Hardline

Grand Theft Auto San Andreas, Max Payne serisi, The Witcher 3, Mafia 2, Half Life 2.

Titanfall 2, Assassin's Creed 3, Call of Duty Modern Warfare serisi.

Bioshock Infinite'ı oynamam için önceki oyunları da oynamam gerekir mi, oyunlar bağlantılı mı?

Bioshock Infinite'ı oynamam için önceki oyunları da oynamam gerekir mi, oyunlar bağlantılı mı?
Ben oynadığımda oyunun sonu dışında öbür oyunlarla bağlantılı pek birşey bulamamıştım zaten ilk oyunlar su altında geçerken bu oyun gökyüzünde geçtiği için oynaman gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…