Hikayeli oyun onerisi

Erling Haaland

Centipat
Daha fazla  
Oynadığım oyunlar: Last of Us Part 1-2, Mafia tüm serisi (yeni çıkan da dahil), GTA 5, Vice City, San Andreas, 3, 4, Uncharted 3-4, RDR 2-1, The Long Dark, Outlast 1-2, Detroit, The Forest 1-2 serisi, Battlefield 1, Half-Life, Forza 4-5.

Önereceğiniz başka hikayeli oyun var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığım oyunlar: Last of Us part 1-2, Mafia tüm serisi (yeni çıkan da dahil), GTA 5, Vice City, San Andreas, 3, 4, Uncharted 3-4, RDR 2-1, The Long Dark, Outlast 1-2, Detroit, The Forest 1-2 serisi, Battlefield 1, Half-Life, Forza 4-5.

Önereceğiniz başka hikayeli oyun var mı acaba?

Hocam Spider-Man serisi God of War serisi ayrıca Battlefield'in diğer oyunları da harikadır tavsiye ederim.

The Witcher oynayıp üstüne dizisini izlersen bodruma tatile gitmekle eş değer bir deneyim yaşarsın hocam.

CoD Modern Warfare serisi süper Days Gone ben sevmemiştim ama deneyebilirsin. Spider-Man'e başladım ve hikayeli oyunlar sevmeyen birisi olarak sevdim god of warıda çok az oynamıştım ve onu da öneririm Witcher efsane diyorlar ama bana göre değilmiş sende bir dene. Ayrıca Battlefield 4 5 de çok güzeldir 3Ü pek sevmemiştim ama 5 kesinlikle 1 kadar güzeldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı