Hikayeli oyun onerisi

İlk dizi mi izlenir oyun mu oynanır hocam sizce?

Ben diziyi 4 5 yil onca izlemeye baslamistim 1. sezonu sonra sezonlar ciktikca oyle devam ettim ama bence oyunu anlamak icin diziyi izlemeniz lazim.

TLD'de ne yaptın çok merak ediyorum adamlar episode 5'i getirmemekte ısrarcılar kaldı ki artık oyuncularını da dusunmuyorlar, yeni mücadeleler yok çok fazla bir yenilik yok ayrı mod olarak Tales From far territory getirdiler ne olduğunu bile çözemediğim.

Sırasıyla Metro 2033, Last Light, Exodus oynamanı tavisye ederi. İlk iki oyunun reduxları mevcut son oyunun da DLC'li olanını almanı öneririm.

Dying Light alabilirsin bütün DLC'leriyle birlikte. Şu an indirimde. Ana hikaye + Yan görevler + keşiflerle falan ortalama oynanış süresi 15-16 saat. Mod indirirsen 20 saate kadar çıkar kendine yeni bir hedef belirleyebilirsin. The Following'i de NR modu ile birlikte 7-8 saatte bitirdim. Yani yeni başlayan oyuncu için The Following + Ana hikaye yaklaşık 35 saat sürer.

Dying Light 2'yi de alabilirsin. Bloody Ties DLC'siyle birlikte almak şartıyla. Ekstra yeni bir hikaye sunuyor güzel bir hikayesi de var. 50 küsür saat sürüyor her şeyiyle birlikte.

İlk dizi mi izlenir oyun mu oynanır hocam sizce?
Bana kalırsa ilk oyun oynanır sonra dizi izlerken vay be burayı da oynamıştım derim o anı yaşamış gibi hissedersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı