Hikayeli oyun tavsiyesi

Shekto

Kilopat
Şu an Metro 2033 oynuyorum fakat Metro serisi hep ayni senaryoda ilerlediğini duşündugum için beni sarmadı. Sizden bana güzel bir hikayeli oyun önerisi istiyorum

AC 4 Origins: Diğer AC oyunlarının bir değişiği ama fena değil oynanır.
Tomb Raider: İyidir hoştur, doludur.
Dying Light: Bence çok iyidir ama herkese hitap etmez. Yakında ikincisi çıkacak.
Call of Duty WWII: Ben de oynamadım daha ama en yakın zamanda indirip bakacağım, videolardan gördüğüm kadarıyla güzel.
Detroit: Become Human: Hikayesi mükemmeldir, hikaye gerçekten seçimlerinize göre şekilleniyor.
Witcher serisi: Anlatmaya gerek yok.
GTA serisi: Her oyunu ayrı efsane zaten bilmeyen oyuncu yoktur ama yazdım işte.
Red Dead Redemption 2: Bu oyun beni bitiriyor. Mükemmel hikaye, bol saat ve efsane grafikler ile tam anlamıyla hafif hafif yoğurulmuş bu oyun, yapmak demek az kalır.
Battlefield 1: Savaşta olduğunuzu gerçekten hissettiriyor. Oyunda Osmanlı da olduğu için Türkçe dil desteği eklemişler.

Bir göz atın, indirimde şu an.
Tam bir hikaye oyunu.
Size önerilen birçok oyunun hikayesine kötü diyemem ama hikayesi ile ön planda plan yapımlar değil.
Hikaye istiyorsanız göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Hocam açık dünya hikaye oyunlarında tekrar oluyor genelde malesef. RDR2, Witcher 3 ve AC: Odyssey öneririm çok güzel bu oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…