Oyun Hikayeli oyun tavsiyesi

ErezayiR

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
RX 570
İyi sosyaller. PC de oynamadığım hikayeli oyunlara başlamak istiyorum. RDR2, Witcher 3, Uncharted, GoW, Detroit vs. bitirdim. Hem yaz indirimleride gelmeden tavsiyelerinizi alayım dedim.

Gamepasste olan Titanfall ve Titanfall II, battlefield I ve V tek solukta bitirilecek oyunlardır. Aklınızda olsun.

Kesinlikle akar sarmamasının sebebi grafik olabilir hikayesi çok sağlam bir oyun zaten kitapları milyon okundu.

Oyunun ilk saati ve kitabın ilk 100 sayfası yavaş geçiyor, o yüzden de sıkılmış olabilir arkadaş.
Hikayesi, yani kitaba kıyasla berbat. Ama direk oyununa bakınca güzel, bu tarz bir oyun için oldukça iyi. Mekanikleri, grafikleri geçen 8 ( Redux'u baz alırsak ) yılın ardından hala hoş.

Hocam metronun ilk oyunu 1-2 saat oynadım ama pek sarmadı belki biraz daha oynasam akardı bilmiyorum.

Şöyle, last light Redux'u ben daha kaliteli buluyorum. Hikayesi, bölümleri, aksiyonu falan daha hoş. Direk seriye 2033'ten başla ve Exodus'un DLC'leri ile bitir.

Exodus ile ilgili olarak; 2035'i okuduktan sonra hikayenin başları çok mantıksız gelmişti, kitabın sonu ile tamamen alakasız çünkü. Ama aksiyonu, atmosferi ve kitabı okumadan direk oyunlardan anladığınız hikayesi ile oldukça iyi bir oyun.

Kendi oyun önerilerime gelecek olursak, şuradaki oyunların neredeyse tamamı eski oyunlar ama oldukça iyi oyunlar. Buradan bir şeyler bulursun diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…