Hikayeli oyun tavsiyesi

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
Neredeyse tüm hikayeli başyapıt oyunları oynadım, acaba kaçırdığım bir şey var mı diye soruyorum. En iyilerini oynadığım için onların yapımcılarının önceki oyunlarını da oynayasım gelmiyor. Öneriniz varsa buyurun.

Neredeyse tüm hikayeli başyapıt oyunları oynadım, acaba kaçırdığım bir şey var mı diye soruyorum. En iyilerini oynadığım için onların yapımcılarının önceki oyunlarını da oynayasım gelmiyor. Öneriniz varsa buyurun.

Dying Light oynamışsınızdır diye düşünüyorum. Oynamadıysanız oynamalısınız.

Hikayeli derken hikayeye sahip ama özgürlük sunan mı yoksa çizgisel mi?
Mesela Stardew Valley'in hikayesi var ama özgürlük de sunuyor
God Of War gibi yapımlar daha çizgisel ilerliyor.
Omori var, hikayesiyle öne çıkıyor ama oynanışı uzun, psikolojik korku oyunu. Hikayeye geç odaklanıyor yani sıkılabilirsiniz belki.

Kingdom Come: Deliverance, fotoğrafımda ki ağabeyin oyunları, Sleeping Dogs, The Witcher 3 oynamışsınızdır ama 2'ye göz attınız mı? Wolfenstein serisi. (old blood oynamasan da olur. :D)
Thief, a plauge tale serisi. benden bu kadar ya

Hikayeli derken hikayeye sahip ama özgürlük sunan mı yoksa çizgisel mi?
Mesela Stardew Valley'in hikayesi var ama özgürlük de sunuyor.
God of War gibi yapımlar daha çizgisel ilerliyor.
Omori var, hikayesiyle öne çıkıyor ama oynanışı uzun, psikolojik korku oyunu. Hikayeye geç odaklanıyor yani sıkılabilirsiniz belki.

Daha yeni Mafia old country bitirdim biri sağ olsun oynadığım hesabın profiline sonunu yazmış sonunu bile bile oynamak biraz can sıkıcı oldu ama yine de çok güzel bir oyundu artık özgür bırakan oyunlar da sarmamaya başladı şu anlık çizgisel oyunlara bakmak istiyorum.

Spider-Man 2 oynayabilirsiniz.

Doğru aslında aklımda vardı da hep aynı tarz dövüşmek beni sıkabilir diye düşündüm hikayesi güzel mi peki.

Bana da diyeceğim ama hala oynuyorum :D

Vallahi Spider-Man gibi oyun yapmışlar çıkmadığğımız yer kalmadı :D

Daha yeni Mafia old country bitirdim biri sağ olsun oynadığım hesabın profiline sonunu yazmış sonunu bile bile oynamak biraz can sıkıcı oldu ama yine de çok güzel bir oyundu artık özgür bırakan oyunlar da sarmamaya başladı şu anlık çizgisel oyunlara bakmak istiyorum.

Doğru aslında aklımda vardı da hep aynı tarz dövüşmek beni sıkabilir diye düşündüm hikayesi güzel mi peki.

Vallahi Spider-Man gibi oyun yapmışlar çıkmadığğımız yer kalmadı :D

Hocam akan bir oyun Spider-Man serisi dövüşü de hoş aynı maynı olsa dahi ki değil size bağlı, güzel ya akıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı